BAŞKAN BÜYÜKGÖZ RİZE'YE İŞ MAKİNESİ VE KAMYONET BAĞIŞLADI

Siyaset 12.08.2020 - 22:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ RİZE'YE İŞ MAKİNESİ VE KAMYONET BAĞIŞLADI

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe eski yönetim kurulu üyesi Muhammed Coşkun'un devreye girmesi üzerine onun memleketi Rize'nin İkizdere ilçesi Belediyesine Kamyonet ve iş makinesi bağışında bulundu.. Gebze'den gönderilen araçların Rize'de teslim aluınma anında hazır bulunan Muhammed Coşkun o anları sosyal medyadan "Rize'nin Bir İkizdere sevdalısı olarak Gebzede yaşamam dolayısıyla Cumhur ittifakı olarak İkizdere belediye başkanımız Hakan Karagöz benim aracığımla Gebze belediye Başkanımız Zinnur Büyükgözden hibe araç talebinde bulunduk.Daha önceki dönemde rahmetli Ahmet pembegüllü döneminde sonra İbrahim pehlivan döneminde ihtiyaç sahibi ilçelere hibe yapılmış.Zinnur başkanımız meclisten olur aldıktan sonra kamyonet ve kepçeleri İkizderemize hibe etmiştir.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim." açıklaması ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe eski yönetim kurulu üyesi Muhammed Coşkun'un devreye girmesi üzerine onun memleketi Rize'nin İkizdere ilçesi Belediyesine Kamyonet ve iş makinesi bağışında bulundu..

Gebze'den gönderilen araçların Rize'de teslim aluınma anında hazır bulunan Muhammed Coşkun o anları sosyal medyadan "Rize'nin Bir İkizdere sevdalısı olarak Gebzede yaşamam dolayısıyla Cumhur ittifakı olarak İkizdere belediye başkanımız Hakan Karagöz benim aracığımla Gebze belediye Başkanımız Zinnur Büyükgözden hibe araç talebinde bulunduk.Daha önceki dönemde rahmetli Ahmet pembegüllü döneminde sonra İbrahim pehlivan döneminde ihtiyaç sahibi ilçelere hibe yapılmış.Zinnur başkanımız meclisten olur aldıktan sonra kamyonet ve kepçeleri İkizderemize hibe etmiştir.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim." açıklaması ile paylaştı..
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Muhammet Coşkun dahil, açık hava

Görüntünün olası içeriği: Muhammet Coşkun, açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.