DİLOVASI GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI

Yaşam 06.08.2020 - 14:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASI GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI

KH/CENGİZYUCAK  Dilovası Belediyesi Temizlik işlerinde kullanılan çöp kamyonu geçtiğimiz gün Tavşancıl’da geri geri manevra yaptığı sırada temizlik işleri personeli olarak görev yapan Ayhan Kazak araçla duvar arasına sıkışarak yaşamını yitirdi! Ayhan Kazak'ın genç yaşta yaşama veda etmesi tüm Dilovalıları üzüntüye boğdu. Ayhan Kazak'ın bugün gerçekleştirilen cenaze törenine katılan Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve eski belediye başkanı Ali Toltarı ile birlikte çok sayıda Dilovalı vatandaşlar göz yaşları içinde onu son yolculuğuna uğurladılar.. Kocaeli Haberi ailesi olarak  Ayhan Kazak'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

KH/CENGİZYUCAK  Dilovası Belediyesi Temizlik işlerinde kullanılan çöp kamyonu geçtiğimiz gün Tavşancıl’da geri geri manevra yaptığı sırada temizlik işleri personeli olarak görev yapan Ayhan Kazak araçla duvar arasına sıkışarak yaşamını yitirdi!

Ayhan Kazak'ın genç yaşta yaşama veda etmesi tüm Dilovalıları üzüntüye boğdu. Ayhan Kazak'ın bugün gerçekleştirilen cenaze törenine katılan Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve eski belediye başkanı Ali Toltarı ile birlikte çok sayıda Dilovalı vatandaşlar göz yaşları içinde onu son yolculuğuna uğurladılar..

Kocaeli Haberi ailesi olarak  Ayhan Kazak'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.
Resim
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.