NAİL ÇİLER GAZETECİLER İLE BULUŞTU

24.07.2020 - 10:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

NAİL ÇİLER GAZETECİLER İLE BULUŞTU

KH/CENGİZYUCAK Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bugün basın mensupları ile sabah kahvaltsında bir aray geldi.. Gebze Holiday INN Hotel’de bu sabah saat 09.30’da gerçekleşecek basın toplantısına Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası basın temsilcileri ve çalışan gazeteciler yoğun katılım sağladı..  24 Temmuz 1908 tarihinde İkinci Meşrutiyet yürürlüğe girdikten sonra  Türk basınında sansürün kaldırılmasının önemine vurgu yapan GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze'de yaşamını yitiren gazetecileri fotoğrafları ile birlikte anıp rahmet diledikten sonra  "Basında sansürün kaldırılış yıldönümünüz, basın bayramınız kutlu olsun" dedi.. Başkan Çiler "Gazeteciler toplumun haber kaynağıdır ve gazetecilik sizler için bir yaşam biçimidir. Kurumum adına hepinize teşekkür ediyorum" dedi.. Başkan Çiler daha sonra basın mensuplarına Gebze Ticaret Odasının çalışmaları hakkında da bilgilendirmede bulundu. Nail Çiler Türkiye'de ilk 500 büyük sanayi kuruluşuna giren 59 sanayi kuruluşunun Gebze'de kurulu bulunmasının gurur verici olduğunu dile getirerek o sanay,cileri alkışlattı.. GTO Başkanı Nail Çiler, GTO adına almaktan gurur duyduğu “ TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi”  belgesi ile ilgili duygularını "Gebze Ticaret Odası Temmuz ayı olağan Meclis Toplantımızda, TOBB tarafından “Dijital Oda” olarak seçilen, dijital sistemlere entegre “Akıllı Oda” sistemimiz ile 365 Oda/ Borsa arasında 3 Odadan biri olduğumuzu ve 365 Oda/Borsa arasında “güvenilir” ve “hijyenik” hizmet standartlarımızı kanıtladığımız “ TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ne sahip ilk Odalardan olduğumuzu, aynı zamanda ISO 500 listesinde 59 GTO üyesi firmamızın yer aldığını gururla müjdeledik" sözleri ile ifade etti.. Çiler Covid-19 ile mücadele sürecinde GTO olarak yaptıkları çalışmaları tek tek anlattıktan sonra "Eylül-2020 tarihine kadar Yönetim kurulu ve meclis toplantılarımızı telekonferasn sistemi ile yapmaya devam edeceğiz" dedi..  

KH/CENGİZYUCAK Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bugün basın mensupları ile sabah kahvaltsında bir aray geldi..

Gebze Holiday INN Hotel’de bu sabah saat 09.30’da gerçekleşecek basın toplantısına Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası basın temsilcileri ve çalışan gazeteciler yoğun katılım sağladı..

 24 Temmuz 1908 tarihinde İkinci Meşrutiyet yürürlüğe girdikten sonra  Türk basınında sansürün kaldırılmasının önemine vurgu yapan GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze'de yaşamını yitiren gazetecileri fotoğrafları ile birlikte anıp rahmet diledikten sonra  "Basında sansürün kaldırılış yıldönümünüz, basın bayramınız kutlu olsun" dedi..

Başkan Çiler "Gazeteciler toplumun haber kaynağıdır ve gazetecilik sizler için bir yaşam biçimidir. Kurumum adına hepinize teşekkür ediyorum" dedi..

Başkan Çiler daha sonra basın mensuplarına Gebze Ticaret Odasının çalışmaları hakkında da bilgilendirmede bulundu.
Nail Çiler Türkiye'de ilk 500 büyük sanayi kuruluşuna giren 59 sanayi kuruluşunun Gebze'de kurulu bulunmasının gurur verici olduğunu dile getirerek o sanay,cileri alkışlattı..

GTO Başkanı Nail Çiler, GTO adına almaktan gurur duyduğu “ TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi”  belgesi ile ilgili duygularını "Gebze Ticaret Odası Temmuz ayı olağan Meclis Toplantımızda, TOBB tarafından “Dijital Oda” olarak seçilen, dijital sistemlere entegre “Akıllı Oda” sistemimiz ile 365 Oda/ Borsa arasında 3 Odadan biri olduğumuzu ve 365 Oda/Borsa arasında “güvenilir” ve “hijyenik” hizmet standartlarımızı kanıtladığımız “ TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ne sahip ilk Odalardan olduğumuzu, aynı zamanda ISO 500 listesinde 59 GTO üyesi firmamızın yer aldığını gururla müjdeledik" sözleri ile ifade etti..

Çiler Covid-19 ile mücadele sürecinde GTO olarak yaptıkları çalışmaları tek tek anlattıktan sonra "Eylül-2020 tarihine kadar Yönetim kurulu ve meclis toplantılarımızı telekonferasn sistemi ile yapmaya devam edeceğiz" dedi..

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.