ÇAYIROVA-Başkan Çiftçi o evlere sepet gönderiyor

02.07.2020 - 00:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA-Başkan Çiftçi o evlere sepet gönderiyor

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi Ilcede yeni dünyaya gelen bebeklerin evlerine  "Bebek Sepeti" gönderiyor.. Konu ile ilgili Belediye personelleri yeni doğum yapmış ailelerin kapılarını çalarak içinde bebeğin ve lohusa annenin acil ihtiyaçlarının yer aldığı "Bebek Sepetleri"ni takdim ettikten sonra Başkan Çiftçi'nin "Gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün. Ülkemiz hayırlı bir evlat olarak yetişsin inşallah" mesajını iletiyorlar..

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi Ilcede yeni dünyaya gelen bebeklerin evlerine  "Bebek Sepeti" gönderiyor..

Konu ile ilgili Belediye personelleri yeni doğum yapmış ailelerin kapılarını çalarak içinde bebeğin ve lohusa annenin acil ihtiyaçlarının yer aldığı "Bebek Sepetleri"ni takdim ettikten sonra Başkan Çiftçi'nin "Gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün. Ülkemiz hayırlı bir evlat olarak yetişsin inşallah" mesajını iletiyorlar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.