BAKAN'DAN TEPKİ; 'RAST GELMESİN!'

06.06.2020 - 22:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAKAN'DAN TEPKİ; 'RAST GELMESİN!'

KH/CENGİZYUCAK Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca bugün sokağ çıkma yasağının Cumhuraaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarfından iptal edilmesi üzerine kendilerini sahile ve balık tutmaya atan vatandaşların tedbirsizliğine isyan ederek balık avında olanlara "rast gelmesin" dedi.. İstanbul'da ki o anların fotoğraf karesini twitter'dan yayınlayan Bakan Koca "GALATA KÖPRÜSÜNDE bugün çekilen fotoğraftan anladığımıza göre, balıkçılar arasında 1,5 m mesafe kuralına uyulmamış. Kovalar dolmuş mu bilmiyoruz ama virüs köprüye uğramışsa eli boş dönmemiştir. Özellikle kronik hastalığı olanlar MASKESİZ, MESAFESİZ risk altındadır. RAST GELMESİN!" mesajı ile tepki gösterdi..

KH/CENGİZYUCAK Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca bugün sokağ çıkma yasağının Cumhuraaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarfından iptal edilmesi üzerine kendilerini sahile ve balık tutmaya atan vatandaşların tedbirsizliğine isyan ederek balık avında olanlara "rast gelmesin" dedi..

İstanbul'da ki o anların fotoğraf karesini twitter'dan yayınlayan Bakan Koca "GALATA KÖPRÜSÜNDE bugün çekilen fotoğraftan anladığımıza göre, balıkçılar arasında 1,5 m mesafe kuralına uyulmamış. Kovalar dolmuş mu bilmiyoruz ama virüs köprüye uğramışsa eli boş dönmemiştir. Özellikle kronik hastalığı olanlar MASKESİZ, MESAFESİZ risk altındadır. RAST GELMESİN!" mesajı ile tepki gösterdi..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.