DARICALILAR ATA'NIN HUZURUNDA

Dünya 10.03.2020 - 19:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICALILAR ATA'NIN HUZURUNDA

KH/CENGİZYÜCAK CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş yönetim kurulu üyeleri ve CHP'li Darıca Belediye Meclis üyeleri ile birlikte gittiği Ankara'da TBMM'de CHP Grup toplantısına katılarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinledikten sonra topluca Anıtkabir'e giderek Mustaf Kemal Atatürk'ü andılar.. Başkan Aktaş Anıtkabir ziyaretçi defterine ise şu mesajı yazdı; "Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugün burada manevî huzurunuzda bulunmanın onur ve gururunu yaşamaktayım. Iki büyük eserinizden birisi olan Cumhuriyet Halk Partisinin ilçe başkanı sıfatıyla söylüyorum ki; devrim ve ilkelerinize sadakatle bağlı kalarak çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşatılması için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum."

KH/CENGİZYÜCAK CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş yönetim kurulu üyeleri ve CHP'li Darıca Belediye Meclis üyeleri ile birlikte gittiği Ankara'da TBMM'de CHP Grup toplantısına katılarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinledikten sonra topluca Anıtkabir'e giderek Mustaf Kemal Atatürk'ü andılar..

Başkan Aktaş Anıtkabir ziyaretçi defterine ise şu mesajı yazdı;
"Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugün burada manevî huzurunuzda bulunmanın onur ve gururunu yaşamaktayım. Iki büyük eserinizden birisi olan Cumhuriyet Halk Partisinin ilçe başkanı sıfatıyla söylüyorum ki; devrim ve ilkelerinize sadakatle bağlı kalarak çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşatılması için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum."
Görüntünün olası içeriği: Gökhan Aktaş, ayakta ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.