ŞAYİR Mİ EV SAHİBİ YOKSA ÇİFTÇİ Mİ?

Dünya 22.02.2020 - 21:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ŞAYİR Mİ EV SAHİBİ YOKSA ÇİFTÇİ Mİ?

KH/CENGİZYÜCAK .Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bu akşam Çayırova Kars Ardahan Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Kızılboğa'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği kaz gecesine katıldılar..  Gecenin düzenlediği mekan Çayırova olması hasebiyle her ne kadar Bünyamin Çiftçi'de ev sahibi konumunda olsa da Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'de aslen Ardahanlı olduğu için ev sahibi konumdaydı.. Hamza Şayir gece ile ilgili olarak  "Çayırova Serhat Karslılar yardımlaşma ve dayanışma Gecesinde kıymetli hemşerilerimiz, Değerli dostum ve mevkidaşım Çayırova Belediye Başkanımız Sayın Bünyamin Çiftci ile birlikteyiz. Misafirperverliklerinden ötürü hemşerilerimize teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu..

KH/CENGİZYÜCAK .Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bu akşam Çayırova Kars Ardahan Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Kızılboğa'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği kaz gecesine katıldılar.. 

Gecenin düzenlediği mekan Çayırova olması hasebiyle her ne kadar Bünyamin Çiftçi'de ev sahibi konumunda olsa da Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'de aslen Ardahanlı olduğu için ev sahibi konumdaydı..

Hamza Şayir gece ile ilgili olarak  "Çayırova Serhat Karslılar yardımlaşma ve dayanışma Gecesinde kıymetli hemşerilerimiz, Değerli dostum ve mevkidaşım Çayırova Belediye Başkanımız Sayın Bünyamin Çiftci ile birlikteyiz. Misafirperverliklerinden ötürü hemşerilerimize teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu..
Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.