HAMZA ŞAYİR GEZDİRİYOR

Dünya 15.02.2020 - 17:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HAMZA ŞAYİR GEZDİRİYOR

KH/CENGİZYÜCAK Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir her hafta bir mahallenin kadınlarını gezmeye gönderme etkinliğini devam ettiriyor. Gezi program kapsamında yaz aylarında Altınova sahilinde denize girmek için plaja götürülen kadınların kış gezisi adresi ise Kartepe kayak merkezi oldu.. Ak Parti Dilovası Kadın Kollu Başkanı Gülay Artut her hafta eşlik ettiği gezi kafilesi ile ilgili olarak sosyal medyadan yaptığ ıpaylaşımda "Belediyemizin "Gez Gör " programı kapsamında mahalle mahalle bayanlarımızı Kartepe'ye götürmeye devam ediyoruz..Başkanımız Hamza Şayir 'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu..

KH/CENGİZYÜCAK Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir her hafta bir mahallenin kadınlarını gezmeye gönderme etkinliğini devam ettiriyor. Gezi program kapsamında yaz aylarında Altınova sahilinde denize girmek için plaja götürülen kadınların kış gezisi adresi ise Kartepe kayak merkezi oldu..

Ak Parti Dilovası Kadın Kollu Başkanı Gülay Artut her hafta eşlik ettiği gezi kafilesi ile ilgili olarak sosyal medyadan yaptığ ıpaylaşımda "Belediyemizin "Gez Gör " programı kapsamında mahalle mahalle bayanlarımızı Kartepe'ye götürmeye devam ediyoruz..Başkanımız Hamza Şayir 'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu..
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.