İLAÇ İSRAFÇILARININ DİKKATİNE

05.10.2019 - 11:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İLAÇ İSRAFÇILARININ DİKKATİNE

KH/CENGİZYÜCAK Bir doktor arkadaşımın sosyal medya sayfasından yaptığı bu paylaşım Türkiye'nin bir acı gerçeğini o kadar güzel özetlemişti ki; ben de bunu buradan sizlerle paylaşmayı ülkem ve insanlık adına kendime bir görev bildim.. İŞTE O PAYLAŞIM "Doktor arkadaşa , hastası tarafından içmediği için getirilen ilaçlar. Tarihleri geçmiş yada geçmek üzere. Değerleri yaklaşık olarak iki bin TL civarında.. Alınmış , elindeki bitmeden ; stok mantığı ile içmeyeceği halde ziyan edilmiş bu ilaçlar.. Belki bu adam da , belediyeler deki israfı eleştiriyor. Siyasiler kaynaklı vurgunları , ülkeye hainlik yapanları Haklıdır da , iftira niteliği olmayan tüm eleştirileri adına. Ama zararı küçük olduğu için farklı değil kesinlikle, eleştirdiği tüm diğer kişilerden ve kötülüklerinden Ülkesi adına...İnsanlığı adına

KH/CENGİZYÜCAK Bir doktor arkadaşımın sosyal medya sayfasından yaptığı bu paylaşım Türkiye'nin bir acı gerçeğini o kadar güzel özetlemişti ki; ben de bunu buradan sizlerle paylaşmayı ülkem ve insanlık adına kendime bir görev bildim..
İŞTE O PAYLAŞIM
"Doktor arkadaşa , hastası tarafından içmediği için getirilen ilaçlar.
Tarihleri geçmiş yada geçmek üzere. Değerleri yaklaşık olarak iki bin TL civarında..
Alınmış , elindeki bitmeden ; stok mantığı ile içmeyeceği halde ziyan edilmiş bu ilaçlar..
Belki bu adam da , belediyeler deki israfı eleştiriyor. Siyasiler kaynaklı vurgunları , ülkeye hainlik yapanları
Haklıdır da , iftira niteliği olmayan tüm eleştirileri adına. Ama zararı küçük olduğu için farklı değil kesinlikle, eleştirdiği tüm diğer kişilerden ve kötülüklerinden
Ülkesi adına...İnsanlığı adına

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.