AHMET DAVUTOĞLU KOCAELİ'YE GELDİ

20.08.2019 - 21:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AHMET DAVUTOĞLU KOCAELİ'YE GELDİ

Van'ın Erciş ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'u son yolculuğuna uğurlamak için Kocaeki Hereke'ye gelenler arasında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'da vardı.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla İstanbul Sultanahmet Camisi'nde ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Haluk Dursun'un cenazesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait cenaze nakil aracıyla Kocaeli'nin Körfez ilçesi Hereke mahallesinde ki Asri Mezarlığına getirildi. Dursun'un cenazesi, okunan Kuran-ı Kerim tilaveti, tekbir ve dualarla aile kabristanlığına defnedildi. Törene, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Yalova Valisi Muammer Erol, GTO Başkanı Nail Çiler ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Van'ın Erciş ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'u son yolculuğuna uğurlamak için Kocaeki Hereke'ye gelenler arasında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'da vardı..
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla İstanbul Sultanahmet Camisi'nde ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Haluk Dursun'un cenazesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait cenaze nakil aracıyla Kocaeli'nin Körfez ilçesi Hereke mahallesinde ki Asri Mezarlığına getirildi.
Dursun'un cenazesi, okunan Kuran-ı Kerim tilaveti, tekbir ve dualarla aile kabristanlığına defnedildi.
Törene, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Yalova Valisi Muammer Erol, GTO Başkanı Nail Çiler ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.