GEBZE BELEDİYESİ İŞÇİ ALACAK

29.07.2019 - 09:14, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BELEDİYESİ İŞÇİ ALACAK

Gebze Belediye Başkanlığı işçi ihtiyacı için İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı.  Yayınlanan ilana göre iş makineleri operatörü kadrolarında istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru yapmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 2 Ağustos 2019 Cuma tarihi olarak belirtildi. Adayların son başvuru tarihine kadar iş ilan numarasını kullanarak İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla veya İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor.  Gebze Belediye Başkanlığı iş makineleri operatörü alımı başvurularında kullanılacak iş ilan numarası 00005087393 olarak belirtildi. İş makineleri operatörü alımı için adayların; ilköğretim mezunu olması, en az 3 ay deneyim sahibi olması, G sınıfı ehliyete ve SRC2 ve SRC4 belgelerine sahip olmaları, Gebze ilçesinde ikamet ediyor olmaları gerekiyor. 

Gebze Belediye Başkanlığı işçi ihtiyacı için İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. 
Yayınlanan ilana göre iş makineleri operatörü kadrolarında istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru yapmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 2 Ağustos 2019 Cuma tarihi olarak belirtildi. Adayların son başvuru tarihine kadar iş ilan numarasını kullanarak İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla veya İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. 
Gebze Belediye Başkanlığı iş makineleri operatörü alımı başvurularında kullanılacak iş ilan numarası 00005087393 olarak belirtildi. İş makineleri operatörü alımı için adayların; ilköğretim mezunu olması, en az 3 ay deneyim sahibi olması, G sınıfı ehliyete ve SRC2 ve SRC4 belgelerine sahip olmaları, Gebze ilçesinde ikamet ediyor olmaları gerekiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.