VEKİLLER GEBZE BELEDİYESİNDE

Siyaset 23.07.2019 - 13:59, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

VEKİLLER GEBZE BELEDİYESİNDE

AK Parti İstanbul Milletvekili Belma Satır, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasar Çakmak bugün hep birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgoz'ü makamında ziyaret ettiler. Milltevekili Belma Satır, Başkan Büyükgöz'e başarı ve tebrik dileklerini iletirken Gebze üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdiler..

AK Parti İstanbul Milletvekili Belma Satır, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasar Çakmak bugün hep birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgoz'ü makamında ziyaret ettiler.
Milltevekili Belma Satır, Başkan Büyükgöz'e başarı ve tebrik dileklerini iletirken Gebze üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.