KOCAELİ'DE KORKUNÇ KAZA! ÖLÜ VE YARALILAR VAR

08.07.2019 - 22:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE KORKUNÇ KAZA! ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde otomobilin yol kenarındaki uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı! Kartepe Maşukiye Mahallesi Saklı Vadi mevkisinde akşam saatlerinde meydana gelelen kazada dağ yolundan aşağı inmekte olan 34 KGV 32 plakalı otomobil virajı alamayınca taklalara atarak yol kenarındaki uçuruma yuvarlandı.  Kaza ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi. İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmanın ardından otomobilde sıkışan 5 kişi araç içinden çıkarıldı.  Olay yerinde ilk tıbbi müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla çevrede yer alan hastanelere kaldırıldılar. Yaralılardan birisinin  kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği ve Jandarmanın kazanın oluş nedeni ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.. fotoğraf:kocaeli itfaiye

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde otomobilin yol kenarındaki uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı!

Kartepe Maşukiye Mahallesi Saklı Vadi mevkisinde akşam saatlerinde meydana gelelen kazada dağ yolundan aşağı inmekte olan 34 KGV 32 plakalı otomobil virajı alamayınca taklalara atarak yol kenarındaki uçuruma yuvarlandı. 

Kaza ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi. İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmanın ardından otomobilde sıkışan 5 kişi araç içinden çıkarıldı. 

Olay yerinde ilk tıbbi müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla çevrede yer alan hastanelere kaldırıldılar. Yaralılardan birisinin  kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği ve Jandarmanın kazanın oluş nedeni ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi..Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava ve doğa

fotoğraf:kocaeli itfaiye

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.