Sedat Peker oraya gidiyor

08.07.2019 - 16:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Sedat Peker oraya gidiyor

Sedat Peker, 15 Temmuz darbe girişiminin seyrini değiştiren ve darbeye karşı direnişin temsili haline gelen Ömer Halisdemir’i kabri başında anacak.  Şehit Ömer Halisdemir’in hatıralarını yaşatmak ve anmak için kurulan Vatan Yıldızları Vakfı'nın düzenleyeceği etkinliğe davet edilen Sedat Peker, 20 Temmuz Cumartesi günü saat 18:00’da Niğde’ye gidecek.  Etkinlik ile ilgili yayımlanan duyuruda, şehit ailesinin davetlisi olarak katılacak olan Sedat Peker'in tüm dostları da, kendisinin davetlisi olarak katılabilecek.  Niğde’nin Bor ilçesinde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinliğe ise onbinlerin katılması bekleniyor.

Sedat Peker, 15 Temmuz darbe girişiminin seyrini değiştiren ve darbeye karşı direnişin temsili haline gelen Ömer Halisdemir’i kabri başında anacak. 

Şehit Ömer Halisdemir’in hatıralarını yaşatmak ve anmak için kurulan Vatan Yıldızları Vakfı'nın düzenleyeceği etkinliğe davet edilen Sedat Peker, 20 Temmuz Cumartesi günü saat 18:00’da Niğde’ye gidecek. 

Etkinlik ile ilgili yayımlanan duyuruda, şehit ailesinin davetlisi olarak katılacak olan Sedat Peker'in tüm dostları da, kendisinin davetlisi olarak katılabilecek. 

Niğde’nin Bor ilçesinde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinliğe ise onbinlerin katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.