GEBZELİLER İSTEMEYİNCE POLİS MÜDAHALE ETTİ

27.06.2019 - 21:04, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİLER İSTEMEYİNCE POLİS MÜDAHALE ETTİ

Gebze Beylikbağı mahallesinde 4 katlı binanın çatısına baz istasyonu kurdurmak isteyen kişiye mahalleli tepki gösterdi. tepkinin boyutu yükselince olaya polis müdahale etti.. Komşularının tüm uyarılara rağmen baz istasyonunu kurdurmak için çalışmalarına devam eden kişi vatandaşlar tarafından şikayet edildi. Çevik kuvvet polislerinin belli bir süre sonra gitmesini fırsat bilen mahalleli binaya zarar vererek baz istasyonunun yapılmasına karşı olduklarını ve kurdurtmayacaklarını ifade etti. Beylikbağı Mahallesi Memişoğlu caddesinde bulunan binanın önüne tepki amaçlı dün akşam toplanan mahalle sakinleri çevik kuvvet polislerinin evin etrafını sarması üzerine dağıldı.

Gebze Beylikbağı mahallesinde 4 katlı binanın çatısına baz istasyonu kurdurmak isteyen kişiye mahalleli tepki gösterdi. tepkinin boyutu yükselince olaya polis müdahale etti..
Komşularının tüm uyarılara rağmen baz istasyonunu kurdurmak için çalışmalarına devam eden kişi vatandaşlar tarafından şikayet edildi. Çevik kuvvet polislerinin belli bir süre sonra gitmesini fırsat bilen mahalleli binaya zarar vererek baz istasyonunun yapılmasına karşı olduklarını ve kurdurtmayacaklarını ifade etti. Beylikbağı Mahallesi Memişoğlu caddesinde bulunan binanın önüne tepki amaçlı dün akşam toplanan mahalle sakinleri çevik kuvvet polislerinin evin etrafını sarması üzerine dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.