KOCAELİ'DE İSTİHDAMI İÇİN BEKLENTİ YÜKSEK

13.06.2019 - 23:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE İSTİHDAMI İÇİN BEKLENTİ YÜKSEK

Büyükşehir Belediye Başkanı. Dr. Tahir Büyükakın'ın yeni  projesi olan "İstihdam Ofisi Başkanlığı"na atanan Özketin Kaşukçi kamuoyunda bir memnuniyet oluşturdu.. Kocaeli İşkur eski il l Müdürülüğü döneminde gerek sanayi ve iş dünyasının personel istihdamının çözümüne sunduğu katkılarla ve gerekse de çok sayıda kocaeli insanı işe yerleştirmesiyle hafızlara yer edinmiş olan Öztekin Kaşukci. göreve başladığını sosyal medya hesabından duyurarak “Ya Allah bismillah diyerek, Büyükşehir Belediye Başkanımız güzel insan Doç. Dr. Tahir Büyükakının projesi ve tensipleriyle yeni oluşturulan İstihdam ofis başkanı olarak görevimize başladık” mesajı ile duyurmuştu.. Bu haberin duyulmasından sonra Öztekin Kaşukçi'ye tebrik mesajları yağarken kendisi de ziyaretçi akınına uğradı.. KAŞUKCİ'DEN BEKLENTİ YÜKSEK Öztekin Kaşukci Kocaeli bölgesinde hem çok sevilen hem de konusunda uzman bir isim. Belediyeye yapılacak olan istihdam başvurularında Başkan Büyükakın'ın elini rahatlatacağından kimsenin kuşkusu olmadığı gibi daha bugünden iş ve işçi arayanlar içinde beklenti oluştu..

Büyükşehir Belediye Başkanı. Dr. Tahir Büyükakın'ın yeni  projesi olan "İstihdam Ofisi Başkanlığı"na atanan Özketin Kaşukçi kamuoyunda bir memnuniyet oluşturdu..
Kocaeli İşkur eski il l Müdürülüğü döneminde gerek sanayi ve iş dünyasının personel istihdamının çözümüne sunduğu katkılarla ve gerekse de çok sayıda kocaeli insanı işe yerleştirmesiyle hafızlara yer edinmiş olan Öztekin Kaşukci. göreve başladığını sosyal medya hesabından duyurarak “Ya Allah bismillah diyerek, Büyükşehir Belediye Başkanımız güzel insan Doç. Dr. Tahir Büyükakının projesi ve tensipleriyle yeni oluşturulan İstihdam ofis başkanı olarak görevimize başladık” mesajı ile duyurmuştu..
Bu haberin duyulmasından sonra Öztekin Kaşukçi'ye tebrik mesajları yağarken kendisi de ziyaretçi akınına uğradı..

KAŞUKCİ'DEN BEKLENTİ YÜKSEK
Öztekin 
Kaşukci Kocaeli bölgesinde hem çok sevilen hem de konusunda uzman bir isim. Belediyeye yapılacak olan istihdam başvurularında Başkan Büyükakın'ın elini rahatlatacağından kimsenin kuşkusu olmadığı gibi daha bugünden iş ve işçi arayanlar içinde beklenti oluştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.