AK PARTİ'DE İSTAKOZ KRİZİ BÜYÜDÜ!

Siyaset 14.04.2024 - 13:27, Güncelleme: 14.04.2024 - 13:27
 

AK PARTİ'DE İSTAKOZ KRİZİ BÜYÜDÜ!

KOCAELİ HABERİ
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, "Monaco Yat Kulübü"nde yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Gazeteci Fatih Altaylı,  AK Parti milletvekili Şebnem Bursalı'ya "Istakoz kuru kuru yenmez. Benim merak ettiğim, bunun yanında hangi şarabı içtikleri!" sorusunu sordu.. AK Parti'de ıstakoz krizi büyüdü AK Parti İzmir Milletvekili  Şebnem Bursalı'ya "Bu parti Recep Tayyip Erdoğan’ın partisidir. Partimizden defolup gidin!"  diye çıkışan AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci "Milletimiz geçim sıkıntısındayken siz gidip Monaco'da ıstakoz yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız! Yer sofralarında kurulmuş, emekle, darbeler, bin bir badireler atlatmış bu partide siz ve sizin gibilere yer yok. Siz burayı babanızın çiftliği zannediyorsunuz, lakin burası halkın bağrından kopmuş, bu milletin öz evladı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisidir. Partimizden defolup gidin kardeşim! Konu bu kadar basit." dedi..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, "Monaco Yat Kulübü"nde yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Gazeteci Fatih Altaylı,  AK Parti milletvekili Şebnem Bursalı'ya "Istakoz kuru kuru yenmez. Benim merak ettiğim, bunun yanında hangi şarabı içtikleri!" sorusunu sordu..

AK Parti'de ıstakoz krizi büyüdü

AK Parti İzmir Milletvekili  Şebnem Bursalı'ya "Bu parti Recep Tayyip Erdoğan’ın partisidir. Partimizden defolup gidin!"  diye çıkışan AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci "Milletimiz geçim sıkıntısındayken siz gidip Monaco'da ıstakoz yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız! Yer sofralarında kurulmuş, emekle, darbeler, bin bir badireler atlatmış bu partide siz ve sizin gibilere yer yok. Siz burayı babanızın çiftliği zannediyorsunuz, lakin burası halkın bağrından kopmuş, bu milletin öz evladı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisidir. Partimizden defolup gidin kardeşim! Konu bu kadar basit." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.