AK PARTİ GEBZE'DE BİLGİN VE MALKOÇ TAMAM SIRA SAĞLAM'DA

Siyaset 07.04.2024 - 12:01, Güncelleme: 07.04.2024 - 12:01
 

AK PARTİ GEBZE'DE BİLGİN VE MALKOÇ TAMAM SIRA SAĞLAM'DA

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Gebze'de ilçe yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunduktan sonra Gebze Belediye Meclis üyesi seçtirilmek artık gelenek haline geldi.. Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında önce Hasan Soba, akabinde İrfan Ayar ve en son olarak da Recep Kaya'nın başkanlığı dönemlerinde ilçe yönetim kurulunda görev yapan Selim Malkoç ve Emrullah Bilgin, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Meclis üyesi seçilmek için yönetim kurulundan istifa etmişlerdi.. Selim Malkoç ve Emrullah Bilgin önce aday gösterildiler ve akabinde belediye meclis üyesi seçilerek mazbatalarını aldılar.. Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Birnaz Sağlam o anları sosyal medyadan "2024 Yerel Seçimleri sonucu Gebze halkının güven ve desteğiyle seçilen be bugün belediye meclis üyeliği mazbatalarını alan Selim Malkoç ve Emrullah Bilgin’e başarılar diliyorum. Hazırız Karalıyız." sözleri ile paylaştı.. Görünen o ki, gelenek gereğince Birnaz Sağlam'da, 2029 yerel seçimlerinde belediye meclsi üyeliğine geçiş yapacak gibi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Gebze'de ilçe yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunduktan sonra Gebze Belediye Meclis üyesi seçtirilmek artık gelenek haline geldi..

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında önce Hasan Soba, akabinde İrfan Ayar ve en son olarak da Recep Kaya'nın başkanlığı dönemlerinde ilçe yönetim kurulunda görev yapan Selim Malkoç ve Emrullah Bilgin, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Meclis üyesi seçilmek için yönetim kurulundan istifa etmişlerdi..

Selim Malkoç ve Emrullah Bilgin önce aday gösterildiler ve akabinde belediye meclis üyesi seçilerek mazbatalarını aldılar..

Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Birnaz Sağlam o anları sosyal medyadan "2024 Yerel Seçimleri sonucu Gebze halkının güven ve desteğiyle seçilen be bugün belediye meclis üyeliği mazbatalarını alan Selim Malkoç ve Emrullah Bilgin’e başarılar diliyorum. Hazırız Karalıyız." sözleri ile paylaştı..

Görünen o ki, gelenek gereğince Birnaz Sağlam'da, 2029 yerel seçimlerinde belediye meclsi üyeliğine geçiş yapacak gibi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.