TUZLA VE DERİNCE'NİN ZAFERİNİ PAYLAŞAN ÇİLER GEBZE'NİN HÜZNÜNÜ PAYLAŞMADI

Siyaset 06.04.2024 - 08:45, Güncelleme: 06.04.2024 - 09:11
 

TUZLA VE DERİNCE'NİN ZAFERİNİ PAYLAŞAN ÇİLER GEBZE'NİN HÜZNÜNÜ PAYLAŞMADI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
GTO Başkanlığından istifa ederek 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde CHP Kocaeli'nin Gebze Bölgesi milletvekili seçilen Nail Çiler, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve PM tarafından, Gebze Belediye Başkan adayı gösterilmesine rağmen sağlık vs bir takım gerkçeler ileri sürerek bu adaylığı kabul etmeyince, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Gebze adaysız kaldı.. CHP Gebze İlçe Örgütünün 5 yıl süren "Gebze Belediye Başkanlık seçimini kazanacağız" arzusu ve hedefi ise sadece Gebze Belediye Meclisine 5 Meclis üyesi seçitirebilmekle yani hüzün ve hüsranla sonuçlandı.. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan dün CHP Gebze belediye meclis üyeliğine seçilen Engin Sözbir, Ahmet Kadı, Ferman Torun, Gülcan Aksu ve Nuran Zor Gökdemir ile birlikte İlçe Seçim Kuruluna mazbatalarını almaya gitti ve arkadaşlarını kutlayarak, başarılar diledi.. Peki Nail Çiler dün ve neredeydi? Nail Çiler dün eşi Sevgi Çiler ile birlikte önce Derince Belediye başkanlığına seçilen Av. Sertif Gökçe'nin mazbata törenine katıldı ve o anları sosyal medyadan "Derince özlediği hizmete Sertif Başkanımız ile ulaşacak. İl Başkanımız Bülent Sarı, Milletvekillerimiz Harun Özgür Yıldızlı, Muhip Kanko ve partililerimiz ile devir teslim töreni büyük bir coşkuyla mitinge dönüştü. Teşekkürler Derince!" sözleri ile paylaştı.. Nail Çiler daha sonra ev ikametgahının bulunduğu İstanbul Tuzla'ya geçerek, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün mazbata törenine katıldı ve yine sosyal medyadan "İstanbul İl Başkanımız Özgür Çelik, İstanbul Milletvekilimiz Ali Gökçek, örgütümüz ve partililerimiz ile birlikte katıldık. Tuzla hak ettiği hizmete kavuşacak! TAM YOL İLERİ…" paylaşımında bulundu. Yani  CHP Kocaeli'nin Gebze Bölgesi milletvekili seçilen Nail Çiler, Derince ve İstanbul Tuzla'da zaferleri paylaşmada var ama CHP Gebze'nin ne hüznünü ve hüsranını paylaşmada var ne de 5 Meclis üyesini tebrik etmede.. Dahası 14 Mayıs 2024'de Gebze'den milletvekili seçilen Nail Çiler'i o gün bugündür, CHP Gebze İlçe Örgüt binasına girerken gören yok..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

GTO Başkanlığından istifa ederek 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde CHP Kocaeli'nin Gebze Bölgesi milletvekili seçilen Nail Çiler, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve PM tarafından, Gebze Belediye Başkan adayı gösterilmesine rağmen sağlık vs bir takım gerkçeler ileri sürerek bu adaylığı kabul etmeyince, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Gebze adaysız kaldı..

CHP Gebze İlçe Örgütünün 5 yıl süren "Gebze Belediye Başkanlık seçimini kazanacağız" arzusu ve hedefi ise sadece Gebze Belediye Meclisine 5 Meclis üyesi seçitirebilmekle yani hüzün ve hüsranla sonuçlandı..

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan dün CHP Gebze belediye meclis üyeliğine seçilen Engin Sözbir, Ahmet Kadı, Ferman Torun, Gülcan Aksu ve Nuran Zor Gökdemir ile birlikte İlçe Seçim Kuruluna mazbatalarını almaya gitti ve arkadaşlarını kutlayarak, başarılar diledi..

Peki Nail Çiler dün ve neredeydi?
Nail Çiler dün eşi Sevgi Çiler ile birlikte önce Derince Belediye başkanlığına seçilen Av. Sertif Gökçe'nin mazbata törenine katıldı ve o anları sosyal medyadan "Derince özlediği hizmete Sertif Başkanımız ile ulaşacak. İl Başkanımız Bülent Sarı, Milletvekillerimiz Harun Özgür Yıldızlı, Muhip Kanko ve partililerimiz ile devir teslim töreni büyük bir coşkuyla mitinge dönüştü. Teşekkürler Derince!" sözleri ile paylaştı..

Nail Çiler daha sonra ev ikametgahının bulunduğu İstanbul Tuzla'ya geçerek, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün mazbata törenine katıldı ve yine sosyal medyadan "İstanbul İl Başkanımız Özgür Çelik, İstanbul Milletvekilimiz Ali Gökçek, örgütümüz ve partililerimiz ile birlikte katıldık. Tuzla hak ettiği hizmete kavuşacak! TAM YOL İLERİ…" paylaşımında bulundu.

Yani  CHP Kocaeli'nin Gebze Bölgesi milletvekili seçilen Nail Çiler, Derince ve İstanbul Tuzla'da zaferleri paylaşmada var ama CHP Gebze'nin ne hüznünü ve hüsranını paylaşmada var ne de 5 Meclis üyesini tebrik etmede..

Dahası 14 Mayıs 2024'de Gebze'den milletvekili seçilen Nail Çiler'i o gün bugündür, CHP Gebze İlçe Örgüt binasına girerken gören yok..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.