CHP KOCAELİ KURMAYLARI DARICA'YI DA GÖZLERİNE KESTİRDİLER

Siyaset 25.03.2024 - 02:32, Güncelleme: 25.03.2024 - 02:32
 

CHP KOCAELİ KURMAYLARI DARICA'YI DA GÖZLERİNE KESTİRDİLER

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimleri için Kocaeli'de İzmit, Derince ve Karamürsel'de seçimlere iddialı bir şekilde asılan, Gölcük, Körfez ve Kandıra'da çalışmaların doznu yükselten CHP Kocaeli kurmayları, Darıca'dan esmeye başlayan Saide Arslan çalışkan rüzgarından sonra Darıca'ya da desteğe geldiler.. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve CHP Kocaeli milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ile Muhip Kanko'nun da içinde olduğu CHP Kocaeli heyeti dün akşam geldiği Darıca'da, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Darıca Belediye Başkan Adayı Saide Arslan Çalışkan ve meclis üyesi adayları ile birlikte Darıca Eskişehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği ve Darıca Kastamonulular Derneğini ziyaret ederek, Dernek yöneticileri ve  üyeleri ile bir araya gelerek partilerine ve CHP adayı Saide Arslan Çalışkan'a oy istediler..   
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Kocaeli'de İzmit, Derince ve Karamürsel'de seçimlere iddialı bir şekilde asılan, Gölcük, Körfez ve Kandıra'da çalışmaların doznu yükselten CHP Kocaeli kurmayları, Darıca'dan esmeye başlayan Saide Arslan çalışkan rüzgarından sonra Darıca'ya da desteğe geldiler..

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve CHP Kocaeli milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ile Muhip Kanko'nun da içinde olduğu CHP Kocaeli heyeti dün akşam geldiği Darıca'da, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Darıca Belediye Başkan Adayı Saide Arslan Çalışkan ve meclis üyesi adayları ile birlikte Darıca Eskişehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği ve Darıca Kastamonulular Derneğini ziyaret ederek, Dernek yöneticileri ve  üyeleri ile bir araya gelerek partilerine ve CHP adayı Saide Arslan Çalışkan'a oy istediler..

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.