HAMZA ŞAYİR'İ MUTLU EDEN VE DUYGULANDIRAN ZİYARET

Siyaset 06.03.2024 - 07:57, Güncelleme: 06.03.2024 - 07:57
 

HAMZA ŞAYİR'İ MUTLU EDEN VE DUYGULANDIRAN ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimleri için tekrar aday gösterilmeyen Hamza Şayir dün makamında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri cemil yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti MKYK üyesi İlyas Şeker, Kocaeli il başkanı Şahin Talus, Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ve Ak Parti Dilovası belediye başkan adayı Ramazan Ömeroğlu'nu ağırladı.. Hamza Şayir çok mutlu olduğu ve bir o kadar da duygulandığı bu ziyareti sosyal medyadan "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Fatma Betül Sayan, Kocaeli Milletvekillerimiz, Kocaeli İl Başkanımız sn. Dr. Şahin Tolus, Dilovası Belediye Başkan adayımız Ramazan Ömeroğlu ve parti mensublarımızı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." sözleri iel paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimleri için tekrar aday gösterilmeyen Hamza Şayir dün makamında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri cemil yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti MKYK üyesi İlyas Şeker, Kocaeli il başkanı Şahin Talus, Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ve Ak Parti Dilovası belediye başkan adayı Ramazan Ömeroğlu'nu ağırladı..

Hamza Şayir çok mutlu olduğu ve bir o kadar da duygulandığı bu ziyareti sosyal medyadan "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Fatma Betül Sayan, Kocaeli Milletvekillerimiz, Kocaeli İl Başkanımız sn. Dr. Şahin Tolus, Dilovası Belediye Başkan adayımız Ramazan Ömeroğlu ve parti mensublarımızı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." sözleri iel paylaştı..
Bir 5 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.