SADIK GÜVENÇ'TEN GEBZELİLERE ''YÜK ALMA'' SÖZÜ

Siyaset 15.02.2024 - 11:58, Güncelleme: 15.02.2024 - 11:58
 

SADIK GÜVENÇ'TEN GEBZELİLERE ''YÜK ALMA'' SÖZÜ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir’in de eşlik ettiği siyasi saha çalışmlarında, Gebzelilere "Yük olmaya değil, Gebze’nin yükünü almaya geliyoruz." söüz vermeye devam ediyor.. Yerel seçimin sahada en çok görünen partisi konumundaki İYİ Parti, Gebze'deki çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gebze Belediye Başkan adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren yoğun bir çalışma dönemi yürüten Sadık Güvençi Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir ve yöneticiler ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafın sorunlarını dinleyen Sadık Güvenç çözüm yollarının İYİ Parti’de olduğunu bir kez daha yineledi. Vatandaş ziyaretlerinde de yoğun ilgi gören Sadık Güvenç "Gönüllere dokunmanın verdiği mutluluk kazanımların en güzelidir. Girdiğimiz gönüllerden çıkmayacak ve yeni gönüller fethetmeye devam edeceğiz. Yük olmaya değil, Gebze’nin yükünü almaya geliyoruz." diye söz verdi..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir’in de eşlik ettiği siyasi saha çalışmlarında, Gebzelilere "Yük olmaya değil, Gebze’nin yükünü almaya geliyoruz." söüz vermeye devam ediyor..

Yerel seçimin sahada en çok görünen partisi konumundaki İYİ Parti, Gebze'deki çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gebze Belediye Başkan adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren yoğun bir çalışma dönemi yürüten Sadık Güvençi Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir ve yöneticiler ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

Esnafın sorunlarını dinleyen Sadık Güvenç çözüm yollarının İYİ Parti’de olduğunu bir kez daha yineledi. Vatandaş ziyaretlerinde de yoğun ilgi gören Sadık Güvenç "Gönüllere dokunmanın verdiği mutluluk kazanımların en güzelidir. Girdiğimiz gönüllerden çıkmayacak ve yeni gönüller fethetmeye devam edeceğiz. Yük olmaya değil, Gebze’nin yükünü almaya geliyoruz." diye söz verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.