BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'NİN PAYLAŞTIĞINI SERVET GÜNAY PAYLAŞMADI

Siyaset 12.02.2024 - 14:43, Güncelleme: 12.02.2024 - 14:43
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'NİN PAYLAŞTIĞINI SERVET GÜNAY PAYLAŞMADI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bugün Ak Parti ilçe başkanlığından istifa ederek Çayırova Belediye Başkan aday adayı olan Servet Günay'ı iş yerinde ziyaret ettikten sonra "İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede ile birlikte önceki dönem ilçe başkanımız ve belediye başkan aday adayımız Servet Günay’ı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu.. Bünyamin Çiftçi ziyaret sırasında yanında yer alan Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Orhan Keskin'in ismine paylaşımında yer vermemesi takipçilerinin dikkatlerinden kaçmadı.. Öte yandan Servet Günay'ın ise sosyal medya sayfasından bu ziyareti hiç paylaşmaması da, siyaset kulislerinden "neden acaba" diye merak uyandırdı..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bugün Ak Parti ilçe başkanlığından istifa ederek Çayırova Belediye Başkan aday adayı olan Servet Günay'ı iş yerinde ziyaret ettikten sonra "İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede ile birlikte önceki dönem ilçe başkanımız ve belediye başkan aday adayımız Servet Günay’ı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..

Bünyamin Çiftçi ziyaret sırasında yanında yer alan Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Orhan Keskin'in ismine paylaşımında yer vermemesi takipçilerinin dikkatlerinden kaçmadı..

Öte yandan Servet Günay'ın ise sosyal medya sayfasından bu ziyareti hiç paylaşmaması da, siyaset kulislerinden "neden acaba" diye merak uyandırdı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.