CHP KOCAELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN FLAŞ BİR İSİM

Siyaset 01.02.2024 - 21:50, Güncelleme: 01.02.2024 - 21:50
 

CHP KOCAELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN FLAŞ BİR İSİM

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı merak edilirken, CHP İl Örgütünün Genel Merkezi flaş bir ismi önerdikleri öğrenildi.. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'nın Ankara'ya giderek CHP Genel Merkezine, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Kocaeli Barosu eski Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir'i önerdiği dile getirildi.. Tecrübesi, bilgi birikimi ve dik duruşu ile Kocaeli genelinde tanınan ve sosyal demokrat tabanda oldukça kabul gören bir isim olan Kocaeli Barosu eski Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir'in, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için isminin önerilmesi parti içinde büyük bir heyecan oluşturdu..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı merak edilirken, CHP İl Örgütünün Genel Merkezi flaş bir ismi önerdikleri öğrenildi..

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'nın Ankara'ya giderek CHP Genel Merkezine, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Kocaeli Barosu eski Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir'i önerdiği dile getirildi..

Tecrübesi, bilgi birikimi ve dik duruşu ile Kocaeli genelinde tanınan ve sosyal demokrat tabanda oldukça kabul gören bir isim olan Kocaeli Barosu eski Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir'in, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için isminin önerilmesi parti içinde büyük bir heyecan oluşturdu..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.