ANKARA'DA GÖZLER MEHMET ALİ OKUR'U ARADI

Siyaset 30.01.2024 - 19:25, Güncelleme: 30.01.2024 - 19:37
 

ANKARA'DA GÖZLER MEHMET ALİ OKUR'U ARADI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez yeni ek binasında, 2024 yerel seçimleri AK Parti Seçim Beyannamesini açıkladı.. AK Parti Kongre Merkezinde düzenlenen "Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı"na Ak Parti Kocaeli'den il başkanı Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, il gençlik kolları başkanı Çağatay Çağlayan ve Kocaeli Büyükşehir beledişye başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti MKYK üyesi İlyas şeker katılım sağladı.. Genelde bu tür toplantıları hiç aksatmadan takip eden Ak Parti MKYK üyesi ve doğal Gebze Belediye başkan aday adayı Mehmet Ali Okur'un ise bu toplantıya katılım sağlamaması ise siyaset kulislerinde "neden acaba" diye merak uyandırdı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez yeni ek binasında, 2024 yerel seçimleri AK Parti Seçim Beyannamesini açıkladı..

AK Parti Kongre Merkezinde düzenlenen "Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı"na Ak Parti Kocaeli'den il başkanı Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, il gençlik kolları başkanı Çağatay Çağlayan ve Kocaeli Büyükşehir beledişye başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti MKYK üyesi İlyas şeker katılım sağladı..

Genelde bu tür toplantıları hiç aksatmadan takip eden Ak Parti MKYK üyesi ve doğal Gebze Belediye başkan aday adayı Mehmet Ali Okur'un ise bu toplantıya katılım sağlamaması ise siyaset kulislerinde "neden acaba" diye merak uyandırdı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.