SAİDE ARSLAN DARICA'DA SÜRPRİZ PEŞİNDE

Siyaset 20.01.2024 - 08:59, Güncelleme: 20.01.2024 - 08:59
 

SAİDE ARSLAN DARICA'DA SÜRPRİZ PEŞİNDE

KOCAELİ HABERİ
1994'den beri tam 30 yıldır muhafazakar partilerin yönetiminde olan Darıca Belediyesini yönetmeye şimdi CHP Darıca Belediye Başkan adayı Av. Saide Arslan talip.. Aday ilan edildiği günden beri halka dönük sıcak ve sempatik yaklaşımı ile kısa sürede Darıcalıların gönlünde önemli bir yer edinen Saide Arslan dün  Darıca Nenehatun Mahallesi Lokman Hekim Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu..  Oldukça renkli sahnelerin yaşandığı o buluşma anları, CHP Darıca İlçe Başkanlığı sayfasından şu ifadelerle paylaşıldı; "İlçe Başkanımız Hüseyin Cihan Özaltan,belediye başkan adayımız Saide Arslan Çalışkan, ilçe yöneticilerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyesi aday adaylarımızla birlikte Darıca Nenehatun Mahallesi Lokman Hekim Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızla buluştuk. Ziyaretimizde mahalle esnafının ve sakinlerinin taleplerini dinledik, sorunlarını yerinde gözlemledik. Halkımızın görüşleri bizim için çok değerli. Birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir Darıca için projelerimizi paylaştık. Esnafımıza ve mahalle sakinlerimize gösterdikleri ilgi ve samimiyet için teşekkür ediyoruz. Hep birlikte, güç birliği içinde daha aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz."
KOCAELİ HABERİ

1994'den beri tam 30 yıldır muhafazakar partilerin yönetiminde olan Darıca Belediyesini yönetmeye şimdi CHP Darıca Belediye Başkan adayı Av. Saide Arslan talip..

Aday ilan edildiği günden beri halka dönük sıcak ve sempatik yaklaşımı ile kısa sürede Darıcalıların gönlünde önemli bir yer edinen Saide Arslan dün  Darıca Nenehatun Mahallesi Lokman Hekim Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.. 

Oldukça renkli sahnelerin yaşandığı o buluşma anları, CHP Darıca İlçe Başkanlığı sayfasından şu ifadelerle paylaşıldı;

"İlçe Başkanımız Hüseyin Cihan Özaltan,belediye başkan adayımız Saide Arslan Çalışkan, ilçe yöneticilerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyesi aday adaylarımızla birlikte Darıca Nenehatun Mahallesi Lokman Hekim Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızla buluştuk. Ziyaretimizde mahalle esnafının ve sakinlerinin taleplerini dinledik, sorunlarını yerinde gözlemledik. Halkımızın görüşleri bizim için çok değerli. Birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir Darıca için projelerimizi paylaştık.

Esnafımıza ve mahalle sakinlerimize gösterdikleri ilgi ve samimiyet için teşekkür ediyoruz. Hep birlikte, güç birliği içinde daha aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz."
Bir 2 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.