Ehliyet ve kimlik yenilemede son tarih! Yapmayana 4 bin 64 TL ceza var!

Güncel 21.12.2023 - 06:42, Güncelleme: 21.12.2023 - 06:42
 

Ehliyet ve kimlik yenilemede son tarih! Yapmayana 4 bin 64 TL ceza var!

KOCAELİ HABERİ
2024 yılı itibariyle değişecek olan ehliyet ve kimlikler için yeni bir uyarı geldi. Yenileme yapmayanlara 4 bin 64 lira para cezası kesilecek. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, ehliyet ve kimlikler için yeni bir uyarıda bulundu. Ehliyet yenileme için verilen süre 31 Aralık 2024 tarihine kadar uzatılmıştı. Ehliyet için 15 lira ile başvuru yapmak gerekiyor. Eğer ehliyet yenilenmezse 4 bin 64 lira cezası var. Kimlik Yenileme Ücreti Ne Kadar? Kimlik yenileme ücretini randevuya gitmeden önce yatırmanız gerekiyor. Yoksa kimliğinizi yenileyemezsiniz. 2023 yılı kimlik yenileme ücretleri: - Doğum nedeniyle düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı: 83 TL - Değiştirme nedeniyle düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı: 83 TL - Nüfus Cüzdanı kayıp bedeli: 83 TL - Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı kayıp bedeli: 166 TL
KOCAELİ HABERİ

2024 yılı itibariyle değişecek olan ehliyet ve kimlikler için yeni bir uyarı geldi. Yenileme yapmayanlara 4 bin 64 lira para cezası kesilecek.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, ehliyet ve kimlikler için yeni bir uyarıda bulundu. Ehliyet yenileme için verilen süre 31 Aralık 2024 tarihine kadar uzatılmıştı.

Ehliyet için 15 lira ile başvuru yapmak gerekiyor. Eğer ehliyet yenilenmezse 4 bin 64 lira cezası var.
Kimlik Yenileme Ücreti Ne Kadar?
Kimlik yenileme ücretini randevuya gitmeden önce yatırmanız gerekiyor. Yoksa kimliğinizi yenileyemezsiniz.
2023 yılı kimlik yenileme ücretleri:
- Doğum nedeniyle düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı: 83 TL
- Değiştirme nedeniyle düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı: 83 TL
- Nüfus Cüzdanı kayıp bedeli: 83 TL - Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı kayıp bedeli: 166 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.