AK-GENÇ GEBZE BAŞKANI KURT'DA ANKARA'DA

Siyaset 20.12.2023 - 18:28, Güncelleme: 20.12.2023 - 18:28
 

AK-GENÇ GEBZE BAŞKANI KURT'DA ANKARA'DA

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024'de yapılacak yerel seçimleri için AK Parti’de aday belirleme süreci devam ederken, Kocaeli’deki tüm belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları ve ilçe gençlik kolları başkanları Ankara’ya Ak Parti Genel Merkezine çağrıldı.. AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları başkanı Habibe Yıldırım Çırak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ilçe başkanı Recep Kaya ile birlikte bu toplantı için Ankara yolunda olduklarını gösteren fotoğrafı sosyal medyadan "Başkanlarım ile İstikamet Ankara." notu ile paylaştı.. Paylaşılan fotoğraf karesinde ilçe gençlik kolları başkanı Bilal Durmuş Kurt'un yer almaması "Bilal Durmuş Kurt Ankara'ya gitmedi mi yoksa ayrı bir aça ile mi gitti" sorsunu akıllara getirdi..  AK-GENÇ GEBZE BAŞKANI KURT'DA ANKARA'DA Yukarda yer alan haberimizden sonra Kocaeli Haberi gazetemizi arayan  Ak Parti Gebze ilçe gençlik kolları başkanı Bilal Durmuş Kurt "Ben erken geldim Ankara'ya. Şuan genel merkezimizdeyiz" dedi ve Genel Merkez önünde Gebze ekibi il birlikte çektirmiş olduğu fotoğraf karesini gönderdi..  
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024'de yapılacak yerel seçimleri için AK Parti’de aday belirleme süreci devam ederken, Kocaeli’deki tüm belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları ve ilçe gençlik kolları başkanları Ankara’ya Ak Parti Genel Merkezine çağrıldı..

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları başkanı Habibe Yıldırım Çırak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ilçe başkanı Recep Kaya ile birlikte bu toplantı için Ankara yolunda olduklarını gösteren fotoğrafı sosyal medyadan "Başkanlarım ile İstikamet Ankara." notu ile paylaştı..

Paylaşılan fotoğraf karesinde ilçe gençlik kolları başkanı Bilal Durmuş Kurt'un yer almaması "Bilal Durmuş Kurt Ankara'ya gitmedi mi yoksa ayrı bir aça ile mi gitti" sorsunu akıllara getirdi.. 

AK-GENÇ GEBZE BAŞKANI KURT'DA ANKARA'DA

Yukarda yer alan haberimizden sonra Kocaeli Haberi gazetemizi arayan  Ak Parti Gebze ilçe gençlik kolları başkanı Bilal Durmuş Kurt "Ben erken geldim Ankara'ya. Şuan genel merkezimizdeyiz" dedi ve Genel Merkez önünde Gebze ekibi il birlikte çektirmiş olduğu fotoğraf karesini gönderdi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.