AK PARTİ ESKİ MKYK ÜYESİ VE MİLLETVEKİLİ DE TEPKİ GÖSTERDİ

Siyaset 14.12.2023 - 11:14, Güncelleme: 14.12.2023 - 11:24
 

AK PARTİ ESKİ MKYK ÜYESİ VE MİLLETVEKİLİ DE TEPKİ GÖSTERDİ

KOCAELİ HABERİ
Bütçe görüşmeleri devam ederken Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu Ataman, Meclis bahçesinde mangal partisi düzenledi, "misafirlerine" ciğer ikram etti.  Ataman, Diyarakır'ın yöresel yemek olan mangalda ciğer ikramını hem basın mensuplarına hem de milletvekilerine yaptı. Düzenlediği organizasyonu sosyal medya platformu X'te "Gazi Meclisimiz bugün kadim şehrimiz Diyarbakır koktu..." ifadeleriyle paylaşan AKP'li vekil, "TBMM'de 2024 yılı bütçe görüşmelerimiz devam ederken, Gazi meclisinde bulunan tüm milletvekillerine, meclis çalışanlarına ve misafirlere Diyarbakır’ımızın coğrafi işaret tescilli lezzetlerinden ciğer, meftune, kadayıf ve meyan kökü şerbeti ikramında bulunduk" dedi. Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in kürsüsünde geçirdiği kalp krizinden sonra hastanede yoğun bakımda ollduğu gün düzenlenen bu mangal partisine, sosyal medyadan "Vatandaş ekmek almakta zorlanırken, sizler mecliste kebap partileri yapıyorsunuz" şeklinde tepkiler yükseldi.. Ak Parti eski MKYK üyesi ve milletvekili Şamil Tayyar'da bu tepkilere kulak vererek X sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada "İyi niyetle yola çıkılsa da istenmeyen sonuçlar doğmuşsa… İzleyenin ruhu incinmiş boğazı düğümlenmişse… Niyeti izaha çalışmak ne çare… Hatayı kabullenip empati yapmak daha doğru olmaz mı? Bir küçük özür…" dedi.. İyi niyetle yola çıkılsa da istenmeyen sonuçlar doğmuşsa…İzleyenin ruhu incinmiş boğazı düğümlenmişse…Niyeti izaha çalışmak ne çare…Hatayı kabullenip empati yapmak daha doğru olmaz mı?Bir küçük özür… pic.twitter.com/qT0hbXAor4— Şamil Tayyar (@samiltayyar27) December 13, 2023
KOCAELİ HABERİ

Bütçe görüşmeleri devam ederken Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu Ataman, Meclis bahçesinde mangal partisi düzenledi, "misafirlerine" ciğer ikram etti. 

Ataman, Diyarakır'ın yöresel yemek olan mangalda ciğer ikramını hem basın mensuplarına hem de milletvekilerine yaptı.

Düzenlediği organizasyonu sosyal medya platformu X'te "Gazi Meclisimiz bugün kadim şehrimiz Diyarbakır koktu..." ifadeleriyle paylaşan AKP'li vekil, "TBMM'de 2024 yılı bütçe görüşmelerimiz devam ederken, Gazi meclisinde bulunan tüm milletvekillerine, meclis çalışanlarına ve misafirlere Diyarbakır’ımızın coğrafi işaret tescilli lezzetlerinden ciğer, meftune, kadayıf ve meyan kökü şerbeti ikramında bulunduk" dedi.

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in kürsüsünde geçirdiği kalp krizinden sonra hastanede yoğun bakımda ollduğu gün düzenlenen bu mangal partisine, sosyal medyadan "Vatandaş ekmek almakta zorlanırken, sizler mecliste kebap partileri yapıyorsunuz" şeklinde tepkiler yükseldi..

Ak Parti eski MKYK üyesi ve milletvekili Şamil Tayyar'da bu tepkilere kulak vererek X sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada "İyi niyetle yola çıkılsa da istenmeyen sonuçlar doğmuşsa… İzleyenin ruhu incinmiş boğazı düğümlenmişse… Niyeti izaha çalışmak ne çare… Hatayı kabullenip empati yapmak daha doğru olmaz mı? Bir küçük özür…" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.