BAŞKANLAR VE BAŞKAN EŞLERİ BİRLİKTE TİYATRO İZLEDİLER

Siyaset 11.12.2023 - 08:04, Güncelleme: 11.12.2023 - 08:04
 

BAŞKANLAR VE BAŞKAN EŞLERİ BİRLİKTE TİYATRO İZLEDİLER

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın eşi DoçDr. Figen Büyükakın, Ak Parti Kocaeli il Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı  Seyhan Kutbay Dönmez, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin eşi Nur Çiftçi ve Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede'nin eşi Ayşe Sarıdede dün hep birlikte tiyatro oyunu izlediler..  Ak Kadın Çayırova sosyal medya sayfasından bu buluşma "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızın eşi DoçDr. Figen Büyükakın, il Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir,Belediye Başkanımızın eşi Nur Çiftçi ve ilçe Başkanımızın eşi Ayşe hanımla birlikte, Kadının Toplumdaki Yeri temalı “Kurdele Ya da Artı sonsuz” tiyatro oyununu izledik" sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın eşi DoçDr. Figen Büyükakın, Ak Parti Kocaeli il Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı  Seyhan Kutbay Dönmez, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin eşi Nur Çiftçi ve Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede'nin eşi Ayşe Sarıdede dün hep birlikte tiyatro oyunu izlediler.. 

Ak Kadın Çayırova sosyal medya sayfasından bu buluşma "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızın eşi DoçDr. Figen Büyükakın, il Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir,Belediye Başkanımızın eşi Nur Çiftçi ve ilçe Başkanımızın eşi Ayşe hanımla birlikte, Kadının Toplumdaki Yeri temalı “Kurdele Ya da Artı sonsuz” tiyatro oyununu izledik" sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.