KARSLI VEKİL TİPİOĞLU DARICA'DA Kİ ARDAHANLI HEMŞERİLERİNE GİTTİ

Siyaset 09.12.2023 - 21:09, Güncelleme: 09.12.2023 - 21:09
 

KARSLI VEKİL TİPİOĞLU DARICA'DA Kİ ARDAHANLI HEMŞERİLERİNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Ardahan İl Derneği Başkanı Bülent Işık dün dernek üyelerine yaptığı davette şu ifadelere yer vermişti; "Serhat ili Ardahan’ın cefakar ve yiğit evlatları, muhterem üyelerimiz; Ülkemizin yetiştirdiği başarılı bürokratlarımızdan Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Veysel Tipioğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Darıca İlçe Başkanı Sayın Köksal Şakar, Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık, 09 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 17.00’de merkezi İstasyon caddesinde bulunan derneğimizi ziyaret edeceklerdir. Yöremizin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak, sorunlarımızı en üst düzeyde ilgililere aktarma fırsatı bulmak için bu ziyarette aramızda bulunmanızdan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla." Aslen Karslı olan TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyon Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, bugün Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Ak Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Ufuk Acay  ve Marmara KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın ile hep birlikte Darıca Ardahanlılar Derneğinin düzenlemiş olduğu programda dernek üyeleri ile bir araya geldi..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Ardahan İl Derneği Başkanı Bülent Işık dün dernek üyelerine yaptığı davette şu ifadelere yer vermişti;

"Serhat ili Ardahan’ın cefakar ve yiğit evlatları, muhterem üyelerimiz; Ülkemizin yetiştirdiği başarılı bürokratlarımızdan Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Veysel Tipioğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Darıca İlçe Başkanı Sayın Köksal Şakar, Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık, 09 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 17.00’de merkezi İstasyon caddesinde bulunan derneğimizi ziyaret edeceklerdir. Yöremizin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak, sorunlarımızı en üst düzeyde ilgililere aktarma fırsatı bulmak için bu ziyarette aramızda bulunmanızdan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla."

Aslen Karslı olan TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyon Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, bugün Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Ak Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Ufuk Acay  ve Marmara KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın ile hep birlikte Darıca Ardahanlılar Derneğinin düzenlemiş olduğu programda dernek üyeleri ile bir araya geldi..
Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.