İYİ PARTİ'DE BİR MİLLETVEKİLİ DAHA İSTİFA ETTİ

Siyaset 06.12.2023 - 17:18, Güncelleme: 06.12.2023 - 17:21
 

İYİ PARTİ'DE BİR MİLLETVEKİLİ DAHA İSTİFA ETTİ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti'deki istifa rüzgarı sürüyor. Durmuş Yılmaz, Bahadır Erdem ve Ahat Andican'ın ardından bir diğer istifa haberi de İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'ndan geldi. Yanıkömeroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, partinin kuruluş amaç ve ilkelerinden uzaklaştığı gerekçesiyle görevini sonlandırdığını duyurdu. Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Kurucular Kurulu üyesi olduğum İYi Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim . Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim."Kurucular Kurulu üyesi olduğum İYi Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim . Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam…— Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu (@asyanikomeroglu) December 6, 2023
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti'deki istifa rüzgarı sürüyor. Durmuş Yılmaz, Bahadır Erdem ve Ahat Andican'ın ardından bir diğer istifa haberi de İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'ndan geldi. Yanıkömeroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, partinin kuruluş amaç ve ilkelerinden uzaklaştığı gerekçesiyle görevini sonlandırdığını duyurdu.

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kurucular Kurulu üyesi olduğum İYi Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım.
Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim .
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.