BÜYÜKGÖZ VE ÇELİKBİLEK'TEN SİYASET VE İNSANLIĞA ÖRNEK BİR KARE

Siyaset 22.11.2023 - 07:21, Güncelleme: 22.11.2023 - 08:11
 

BÜYÜKGÖZ VE ÇELİKBİLEK'TEN SİYASET VE İNSANLIĞA ÖRNEK BİR KARE

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Milli Görüş Hareketi ve Ak Partinin tanınmış isimleri arasında yer alan Gebze Belediyesi önceki dönem Meclis üyesi Celal Çelikbilek, 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Gebze Belediye Başkan adaylığı için geçtiğimiz gün Ak Parti İlçe Teşkilatına giderek resmi başvurusunu yaptı. Ak Parti Gebze Belediyesi geçmiş dönem meclis üyeliği görevinde de bulunan Celal Çelikbilek, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde de Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.. Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı olan ve geçtiğimiz ay Kocaeli Üniversitesinden mezun olarak ikinci üniversite diplomasını da alan Celal Çelikbilek, Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına belediye başkan adaylığı başvurusu yaptıktan sonra ilk ziyaretini, makamına aday adayı olduğu Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e yaptı.. Başkan Büyükgöz, Celal Çelikbilek'in bu nezaketine aynı güzellikle ve nezaketle karşılık vererek, kendisini çok sıcak karşıladı ve "hakkınızda hayırlısı olsun" dileklerini dile getirdi.. Büyükgöz ile Çelikbilek'in birbirlerine sarıldıkları samimi fotoğraf karesi ise üç kuruşluk maddi ya da siyasi rant için birbirlerini karalayanlara, yıllarca aynı kaptan yemek yeyip, aynı bardaktan su içtiği en yakın dost ve arkadaşlarına bile karalar çalıp, iftiralar sıralayanlara  karşı "işte siyaset ve insanlığa örnek bir kare" dedirtti.    "Mevki ve makamlar gelip geçici, insan olmak kalıcıdır" demiş atalarımız..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Milli Görüş Hareketi ve Ak Partinin tanınmış isimleri arasında yer alan Gebze Belediyesi önceki dönem Meclis üyesi Celal Çelikbilek, 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Gebze Belediye Başkan adaylığı için geçtiğimiz gün Ak Parti İlçe Teşkilatına giderek resmi başvurusunu yaptı.

Ak Parti Gebze Belediyesi geçmiş dönem meclis üyeliği görevinde de bulunan Celal Çelikbilek, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde de Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu..

Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı olan ve geçtiğimiz ay Kocaeli Üniversitesinden mezun olarak ikinci üniversite diplomasını da alan Celal Çelikbilek, Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına belediye başkan adaylığı başvurusu yaptıktan sonra ilk ziyaretini, makamına aday adayı olduğu Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e yaptı..

Başkan Büyükgöz, Celal Çelikbilek'in bu nezaketine aynı güzellikle ve nezaketle karşılık vererek, kendisini çok sıcak karşıladı ve "hakkınızda hayırlısı olsun" dileklerini dile getirdi..

Büyükgöz ile Çelikbilek'in birbirlerine sarıldıkları samimi fotoğraf karesi ise üç kuruşluk maddi ya da siyasi rant için birbirlerini karalayanlara, yıllarca aynı kaptan yemek yeyip, aynı bardaktan su içtiği en yakın dost ve arkadaşlarına bile karalar çalıp, iftiralar sıralayanlara  karşı "işte siyaset ve insanlığa örnek bir kare" dedirtti.   

"Mevki ve makamlar gelip geçici, insan olmak kalıcıdır" demiş atalarımız..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ender
(09.02.2024 15:07 - #1199)
Akpartili Planlamacı B. başkanı böyle ise bu partiden gelecek başkan ile Gebze nin vay haline
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.