AK Partili Mehmet Şahin'e önemli görev

Siyaset 17.11.2023 - 22:21, Güncelleme: 17.11.2023 - 22:21
 

AK Partili Mehmet Şahin'e önemli görev

KOCAELİ HABERİ
AK Partili Mehmet Şahin Medya Başkan Yardımcısı olarak atandı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan tensipleriyle AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olarak atandı. Atamasını sosyal medya hesabından duyuran Şahin şu ifadelerde bulundu; ''Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olarak atanmış bulunmaktayım. Tensipleriyle şahsımı bu kutlu görevle onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanımız Sn.Hamza Dağ'a şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonu ile aziz milletimize hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceğiz.''
KOCAELİ HABERİ

AK Partili Mehmet Şahin Medya Başkan Yardımcısı olarak atandı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan tensipleriyle AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Atamasını sosyal medya hesabından duyuran Şahin şu ifadelerde bulundu;

''Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olarak atanmış bulunmaktayım. Tensipleriyle şahsımı bu kutlu görevle onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanımız Sn.Hamza Dağ'a şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonu ile aziz milletimize hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceğiz.''
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.