ÖZTEKİN KAŞUKCİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA BAŞVURUYOR

Siyaset 17.11.2023 - 20:46, Güncelleme: 17.11.2023 - 20:46
 

ÖZTEKİN KAŞUKCİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA BAŞVURUYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından 9 Haziran 2022 tarihinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Daire Başkanlığına atanan Gebze İlçe ve Kocaeli İl İŞKUR eski İl Müdürü Öztekin Kaşukci’nin, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Ak Parti Derince Belediye Başkan adaylığına başvuru yapacağı öğrenildi.. Kocaeli'de yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır kesiminin ve sivil toplum hareketinin en önde gelen isimlerinden ve öncülerinden birisi Öztekin Kaşukci'nin, önümüzdeki hafta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Daire Başkanlığı görevinden istifa ederek, Ak Parti Derince İlçe Yönetim Kurulunun Salı toplantısına katılarak, Belediye başkan aday adaylık resmi başvurusunu sunacağı öğrenildi.. ÖZTEKİN KAŞUKÇİ KİMDİR? 1964 Kars Digor doğumlu. 1976 yılında ailesiyle Kocaeli’ye taşındı. Orta öğretim ve liseyi Derince’de bitirdi. Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu. Kamu Yönetimi dalında yüksek lisansa devam Kaşukci, Edirne, Bursa, Bartın ve Gebze’de İŞKUR Şube Müdürlüğü yaptı. Ardından 2008-2009 yıllarında Samsun İŞKUR İl Müdürü ve ardından Kocaeli İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Öztekin Kaşukçi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanlığı görevinde bulundu.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından 9 Haziran 2022 tarihinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Daire Başkanlığına atanan Gebze İlçe ve Kocaeli İl İŞKUR eski İl Müdürü Öztekin Kaşukci’nin, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Ak Parti Derince Belediye Başkan adaylığına başvuru yapacağı öğrenildi..

Kocaeli'de yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır kesiminin ve sivil toplum hareketinin en önde gelen isimlerinden ve öncülerinden birisi Öztekin Kaşukci'nin, önümüzdeki hafta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Daire Başkanlığı görevinden istifa ederek, Ak Parti Derince İlçe Yönetim Kurulunun Salı toplantısına katılarak, Belediye başkan aday adaylık resmi başvurusunu sunacağı öğrenildi..

ÖZTEKİN KAŞUKÇİ KİMDİR?

1964 Kars Digor doğumlu.
1976 yılında ailesiyle Kocaeli’ye taşındı.
Orta öğretim ve liseyi Derince’de bitirdi.
Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu.
Kamu Yönetimi dalında yüksek lisansa devam Kaşukci, Edirne, Bursa, Bartın ve Gebze’de İŞKUR Şube Müdürlüğü yaptı.
Ardından 2008-2009 yıllarında Samsun İŞKUR İl Müdürü ve ardından Kocaeli İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
Öztekin Kaşukçi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanlığı görevinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.