Özgür Özel’den kendisini hedef alan Erdoğan’a yanıt

Siyaset 06.11.2023 - 09:00, Güncelleme: 06.11.2023 - 09:04
 

Özgür Özel’den kendisini hedef alan Erdoğan’a yanıt

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Kemal Bey ile telefonla görüştük. Önümüzdeki günlerde, mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte, bütün Türkiye’nin gözü önünde partimize yakışır bir şekilde yapacağız” ifadelerini kullanırken AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine de yanıt verdi. ERDOĞAN’A YANIT Özel, ‘Erdoğan’ın size yönelik açıklamalarına değerlendirmeniz olur mu?’ sorusuna, “Erdoğan bundan sonra geçen her günün, kendisi açısından daha zor, bizim açımızdan daha moralli olacağını biliyor. Erdoğan’ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nden endişe etmeye devam etsin” yanıtını verdi. ERDOĞAN NE DEMİŞTİ? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’de sona eren genel başkanlık seçimlerine ilişkin konuştu. Erdoğan hem yeni genel başkan Özgür Özel’i hem Kemal Kılıçdaroğlu’nu “Terör örgütleriyle beraberler” diyerek hedef aldı.
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Kemal Bey ile telefonla görüştük. Önümüzdeki günlerde, mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte, bütün Türkiye’nin gözü önünde partimize yakışır bir şekilde yapacağız” ifadelerini kullanırken AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine de yanıt verdi.

ERDOĞAN’A YANIT

Özel, ‘Erdoğan’ın size yönelik açıklamalarına değerlendirmeniz olur mu?’ sorusuna, “Erdoğan bundan sonra geçen her günün, kendisi açısından daha zor, bizim açımızdan daha moralli olacağını biliyor. Erdoğan’ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nden endişe etmeye devam etsin” yanıtını verdi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’de sona eren genel başkanlık seçimlerine ilişkin konuştu. Erdoğan hem yeni genel başkan Özgür Özel’i hem Kemal Kılıçdaroğlu’nu “Terör örgütleriyle beraberler” diyerek hedef aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.