BAŞKAN ÇEBİ SÜRE İSTEDİ

Spor 25.10.2023 - 10:46, Güncelleme: 25.10.2023 - 10:46
 

BAŞKAN ÇEBİ SÜRE İSTEDİ

KOCAELİ HABERİ
Beşiktaş'ta mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin, 17 Aralık'ta yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda aday olma kararını henüz vermediği kaydedildi. Beşiktaş’ta 17 Aralık’ta yapılacak olağanüstü seçim öncesi kulisler hareketlendi. Hasan Arat, başkan adaylığı için çalışmalarını hızlandırdı. Camianın önemli isimleriyle görüşecek Arat’ın güçlü bir yönetim kurulu oluşturacağı öğrenildi. ÇEBİ SÜRE İSTEDİ Gözler başkan Ahmet Nur Çebi’ye çevrilmiş durumda... Çebi, önceki gün yapılan yönetim toplantısında aday olup olmayacağına dair henüz karar vermediğini bildirdi. Çebi, yönetici arkadaşlarından 1 hafta süre isterken “Ailemle görüşüp kararımı bir hafta sonra açıklayacağım” ifadelerini kullandı. Beşiktaş Divan Başkanı Tevfik Yamantürk, başkan adaylığına sıcak bakarken cuma günü bu konuda bir açıklamada bulunacak. Mevcut yönetimde  asbaşkanlık görevini üstlenen Emre Kocadağ’ın başkan adaylığı fikrine sıcak baktığı, Çebi’nin kararına göre hareket edeceği bildirildi.
KOCAELİ HABERİ

Beşiktaş'ta mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin, 17 Aralık'ta yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda aday olma kararını henüz vermediği kaydedildi.

Beşiktaş’ta 17 Aralık’ta yapılacak olağanüstü seçim öncesi kulisler hareketlendi.

Hasan Arat, başkan adaylığı için çalışmalarını hızlandırdı. Camianın önemli isimleriyle görüşecek Arat’ın güçlü bir yönetim kurulu oluşturacağı öğrenildi.

ÇEBİ SÜRE İSTEDİ

Gözler başkan Ahmet Nur Çebi’ye çevrilmiş durumda... Çebi, önceki gün yapılan yönetim toplantısında aday olup olmayacağına dair henüz karar vermediğini bildirdi. Çebi, yönetici arkadaşlarından 1 hafta süre isterken “Ailemle görüşüp kararımı bir hafta sonra açıklayacağım” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Divan Başkanı Tevfik Yamantürk, başkan adaylığına sıcak bakarken cuma günü bu konuda bir açıklamada bulunacak. Mevcut yönetimde  asbaşkanlık görevini üstlenen Emre Kocadağ’ın başkan adaylığı fikrine sıcak baktığı, Çebi’nin kararına göre hareket edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.