AK PARTİLİ KADINLAR KAMPTA AĞIRLANDI

Siyaset 15.10.2023 - 10:52, Güncelleme: 15.10.2023 - 10:52
 

AK PARTİLİ KADINLAR KAMPTA AĞIRLANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından organize edilen kamp programı kapsamında Ak Partili kadınlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Aytepe'de bulunan Diriliş Kampı'nda ağırlandılar.. Ak Parti MKYK Üyesi Serpil Önder Yılmaz ve Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları başkanı Çağatay Çağlayan'ın da bizzat katılım sağladığı o kamp programı, AK Genç Kocaeli sosyal medya sayfasından "MKYK Üyemiz Sn.Serpil Önder Yılmaz’ı Gençlik Kollarımız Tarafından Organize Edilen Kadın Kampımızda Ağırladık. Kıymetli Başkanımıza katılımları ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından organize edilen kamp programı kapsamında Ak Partili kadınlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Aytepe'de bulunan Diriliş Kampı'nda ağırlandılar..

Ak Parti MKYK Üyesi Serpil Önder Yılmaz ve Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları başkanı Çağatay Çağlayan'ın da bizzat katılım sağladığı o kamp programı, AK Genç Kocaeli sosyal medya sayfasından "MKYK Üyemiz Sn.Serpil Önder Yılmaz’ı Gençlik Kollarımız Tarafından Organize Edilen Kadın Kampımızda Ağırladık. Kıymetli Başkanımıza katılımları ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaşıldı..
Bir 3 kişi, ateş ve kalabalık görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.