AKARYAKITA BÜYÜK BİR ZAM DAHA BEKLENİYOR

Ekonomi 14.10.2023 - 09:49, Güncelleme: 14.10.2023 - 09:49
 

AKARYAKITA BÜYÜK BİR ZAM DAHA BEKLENİYOR

KOCAELİ HABERİ
Motorin indirimi ve benzin indirimi derken şimdi zam geliyor. Motorin fiyatına büyük zam yolda. Böylece motorin fiyatları yeniden 40 lirayı geçecek. İşte motorine gelecek zam miktarı ve tarihi... Geçtiğimiz haftalarda benzin fiyatı 2 kez, motorin fiyatına ise 1 kez düştü. Motorine indirim son olarak geçtiğimiz hafta 2 lira 92 TL indirim gelmişti. Şimdi motorin fiyatları için yeni indirim değil zam bekleniyor. Sektör kaynakları, motorine zam geleceğini duyurdu.  Motorin fiyatı için gelecek zam miktarı ise şu anki değerlere göre, 2 lira 25 kuruş olacak. Motorin zammının 17 Ekim saat 00.01’de geçerli olacak. Motorine gelecek zam akaryakıt pompa satış fiyatlarına doğrudan yansıyacak.
KOCAELİ HABERİ

Motorin indirimi ve benzin indirimi derken şimdi zam geliyor. Motorin fiyatına büyük zam yolda. Böylece motorin fiyatları yeniden 40 lirayı geçecek. İşte motorine gelecek zam miktarı ve tarihi...

Geçtiğimiz haftalarda benzin fiyatı 2 kez, motorin fiyatına ise 1 kez düştü. Motorine indirim son olarak geçtiğimiz hafta 2 lira 92 TL indirim gelmişti. Şimdi motorin fiyatları için yeni indirim değil zam bekleniyor.

Sektör kaynakları, motorine zam geleceğini duyurdu. 

Motorin fiyatı için gelecek zam miktarı ise şu anki değerlere göre, 2 lira 25 kuruş olacak. Motorin zammının 17 Ekim saat 00.01’de geçerli olacak. Motorine gelecek zam akaryakıt pompa satış fiyatlarına doğrudan yansıyacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.