CHP'DE BUGÜN NEFESLER TUTULDU

Siyaset 08.10.2023 - 10:46, Güncelleme: 08.10.2023 - 10:46
 

CHP'DE BUGÜN NEFESLER TUTULDU

KOCAELİ HABERİ
CHP'de Genel Merkezciler ile Değişimciler arasındaki yarışın sonucuna etki edecek olan CHP İstanbul İl Kongresi başladı.. İstanbul İl Başkanı’nın ve 196 kurultay delegesinin belirleneceği CHP İstanbul İl Kongresi Haliç Kongre Merkezi'nde başladı. Özgür Özel'in  başını çektiği Değişimcilerin adayı olan Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik ile Kılıçdaroğlu'nun desteklediği eski İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat arasında akşam saatlerine kadar sürecek il başkanlığı yarışında 600'den fazla il delegesinin oy kullanması bekleniyor.
KOCAELİ HABERİ

CHP'de Genel Merkezciler ile Değişimciler arasındaki yarışın sonucuna etki edecek olan CHP İstanbul İl Kongresi başladı..

İstanbul İl Başkanı’nın ve 196 kurultay delegesinin belirleneceği CHP İstanbul İl Kongresi Haliç Kongre Merkezi'nde başladı. Özgür Özel'in  başını çektiği Değişimcilerin adayı olan Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik ile Kılıçdaroğlu'nun desteklediği eski İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat arasında akşam saatlerine kadar sürecek il başkanlığı yarışında 600'den fazla il delegesinin oy kullanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.