KOCAELİ VEKİLİ KANKO'DAN HEMŞERİSİNE TAM DESTEK

Siyaset 29.05.2023 - 22:54, Güncelleme: 29.05.2023 - 22:54
 

KOCAELİ VEKİLİ KANKO'DAN HEMŞERİSİNE TAM DESTEK

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettiği için CHP Genel Başkanlığından istifası tartışılan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Kocaeli'de ilk açık destek Tunceli'den hemşerisi ve yakın arkadaşı olan CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko'dan geldi.. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından CHP Kocaeli milletvekili aday listesinin 1.inci sırasına konularak milletvekili seçilmesi sağlanan Prof. Dr. Muhip Kanko, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sahip çıkmak için yaptığı destek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Asimetrik güçlerin yarıştığı bir seçim dönemini yaşadık.Devletin tüm imkanları seferber edildi ve kazanan mevcut yönetim oldu.Bu dönemde destek veren herkese teşekkür ederim. Seçimler ne olursa olsun vazgeçilmez olmalı ancak,eşit şartlarda yapılmalıdır. Yeni dönemin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu;bu süreçte kardeşçe,uzlaşmacı,kapsayıcı ve vatansever nitelikleri ile yeniden ön eKoaceli miplana çıkmıştır.Ben genel başkanımdan razıyım.Yolu yolumuzdur.."
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettiği için CHP Genel Başkanlığından istifası tartışılan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Kocaeli'de ilk açık destek Tunceli'den hemşerisi ve yakın arkadaşı olan CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko'dan geldi..

Kemal Kılıçdaroğlu tarafından CHP Kocaeli milletvekili aday listesinin 1.inci sırasına konularak milletvekili seçilmesi sağlanan Prof. Dr. Muhip Kanko, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sahip çıkmak için yaptığı destek açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Asimetrik güçlerin yarıştığı bir seçim dönemini yaşadık.Devletin tüm imkanları seferber edildi ve kazanan mevcut yönetim oldu.Bu dönemde destek veren herkese teşekkür ederim. Seçimler ne olursa olsun vazgeçilmez olmalı ancak,eşit şartlarda yapılmalıdır. Yeni dönemin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu;bu süreçte kardeşçe,uzlaşmacı,kapsayıcı ve vatansever nitelikleri ile yeniden ön eKoaceli miplana çıkmıştır.Ben genel başkanımdan razıyım.Yolu yolumuzdur.."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.