SARIGÜL İNCE'YE FENA SAYDIRDI

Siyaset 27.05.2023 - 05:34, Güncelleme: 27.05.2023 - 05:34
 

SARIGÜL İNCE'YE FENA SAYDIRDI

KOCAELİ HABERİ
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin "Pazartesi üstümüzü çırpıp harekete geçiyoruz" sözlerine cevap verdi. Sarıgül, İnce’ye "Siyaset omurga ister, dik duruş ister, vefa ister" dedi.. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı ve CHP listelerinden Erzincan Milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin "Pazartesi günü üzerimizi çırpıp yeniden başlıyor, 'İçimizde Cumhuriyetin neşesi' ile yollara düşüyoruz" şeklindeki sözlerine karşılık verdi. Sarıgül, İnce'ye hitaben "Siyasette alınan bazı kararlar sadece üstünüzü çırpmakla geçiştirilemez, aksine üzerinize yapışır" şeklinde konuştu. Ayrıca Sarıgül, "Tehlike kapıdayken ne yaptığını sorgularlar sana. Cumartesi ne yaptın? Pazar ne yaptın? Neden Pazartesi'yi bekledin? Siyaset omurga ister, dik duruş ister. En önemlisi ise vefa ister" şeklinde ifadelerde bulundu.
KOCAELİ HABERİ

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin "Pazartesi üstümüzü çırpıp harekete geçiyoruz" sözlerine cevap verdi. Sarıgül, İnce’ye "Siyaset omurga ister, dik duruş ister, vefa ister" dedi..

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı ve CHP listelerinden Erzincan Milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin "Pazartesi günü üzerimizi çırpıp yeniden başlıyor, 'İçimizde Cumhuriyetin neşesi' ile yollara düşüyoruz" şeklindeki sözlerine karşılık verdi.

Sarıgül, İnce'ye hitaben "Siyasette alınan bazı kararlar sadece üstünüzü çırpmakla geçiştirilemez, aksine üzerinize yapışır" şeklinde konuştu.

Ayrıca Sarıgül, "Tehlike kapıdayken ne yaptığını sorgularlar sana. Cumartesi ne yaptın? Pazar ne yaptın? Neden Pazartesi'yi bekledin? Siyaset omurga ister, dik duruş ister. En önemlisi ise vefa ister" şeklinde ifadelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.