Kubilay Aka Fenerbahçe filminde bakın hangi efsane futbolcuyu oynayacak?

Spor 27.05.2023 - 05:11, Güncelleme: 27.05.2023 - 05:11
 

Kubilay Aka Fenerbahçe filminde bakın hangi efsane futbolcuyu oynayacak?

KOCAELİ HABERİ
Kubilay Aka, Abdullah Oğuz'un imza atacağı Fenerbahçe filmi "Zaferin Rengi"nin ilk netleşen başrol oyuncusu oldu Oyuncu Kubilay Aka, Çağan Irmak’ın “Sevda Mecburi İstikamet” ve Umut Evirgen’in “Annesinin Kuzusu” filmlerinin ardından şimdi de çok iddialı bir sinema filminde başrol oynamaya hazırlanıyor. Genç kuşağın yetenekli oyuncusu Aka, usta yönetmen ve yapımcı Abdullah Oğuz‘un bir direniş filmi olan “Zaferin Rengi” filmiyle anlaştı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre fanatik Fenerbahçeli olan ve özel hayatında futbola olan ilgisiyle tanınan Kubilay Aka, ANS Productins imzalı filmde Fenerbahçe‘nin efsane futbolcusu Galip Kulaksızoğlu‘na hayat verecek. İşgal altındaki İstanbul’da düşmana karşı direnişi, futbol maçlarının üzerinden çok etkileyici bir dille anlatacak olan “Zaferi Rengi” filmi 1918-1923 yılları arasında geçiyor. Ağustos ayında sete çıkacak olan filmde fanatik Fenerbahçeli oyuncular Timuçin Esen ve Nejat İşler’in de adı geçiyor.
KOCAELİ HABERİ

Kubilay Aka, Abdullah Oğuz'un imza atacağı Fenerbahçe filmi "Zaferin Rengi"nin ilk netleşen başrol oyuncusu oldu

Oyuncu Kubilay Aka, Çağan Irmak’ın “Sevda Mecburi İstikamet” ve Umut Evirgen’in “Annesinin Kuzusu” filmlerinin ardından şimdi de çok iddialı bir sinema filminde başrol oynamaya hazırlanıyor. Genç kuşağın yetenekli oyuncusu Aka, usta yönetmen ve yapımcı Abdullah Oğuz‘un bir direniş filmi olan “Zaferin Rengi” filmiyle anlaştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre fanatik Fenerbahçeli olan ve özel hayatında futbola olan ilgisiyle tanınan Kubilay Aka, ANS Productins imzalı filmde Fenerbahçe‘nin efsane futbolcusu Galip Kulaksızoğlu‘na hayat verecek.

İşgal altındaki İstanbul’da düşmana karşı direnişi, futbol maçlarının üzerinden çok etkileyici bir dille anlatacak olan “Zaferi Rengi” filmi 1918-1923 yılları arasında geçiyor. Ağustos ayında sete çıkacak olan filmde fanatik Fenerbahçeli oyuncular Timuçin Esen ve Nejat İşler’in de adı geçiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.