KOCAELİ DEVA PARTİSİ BANDIRMA'DA BULUŞTU

Siyaset 13.05.2023 - 12:39, Güncelleme: 13.05.2023 - 12:39
 

KOCAELİ DEVA PARTİSİ BANDIRMA'DA BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Deva Partisi Kocaeli Teşkilatı, seçimlerin heyecanla beklenildiği bu dönemde Bandırma'da bir buluşma düzenledi. Deva Partisi Genel Başkan Yardımcıları Aysun Hatipoğlu ve Burak Dalgın'ın Balıkesir, Bandırma Ticaret Odası yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldiği bu önemli etkinlik, Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren ve teşkilatın tam kadro desteğiyle gerçekleştirildi. Seçimlere saatler kala, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, Türkiye'nin kararını verdiğine ve Türk Milleti'nin Millet İttifakı'na destek vereceğine olan inancını dile getirdi. Taşveren, "15 Mayıs'ta bahar rüzgarlarının eseceğini" ifade etti ve seçimlerin ardından yeni bir dönemin başlayacağına olan inancını vurguladı. Bandırma Ticaret Odası yönetimi ve üyeleriyle yapılan buluşma, yerel iş dünyasıyla ilişkilerin geliştirilmesi ve seçimler öncesi destek alınması açısından da önem taşıyordu. Deva Partisi'nin bu etkinliği, seçimlerin hemen öncesinde güçlü bir mesaj verme ve geniş bir destek tabanı oluşturma çabasının bir parçası olarak dikkat çekti.
KOCAELİ HABERİ

Deva Partisi Kocaeli Teşkilatı, seçimlerin heyecanla beklenildiği bu dönemde Bandırma'da bir buluşma düzenledi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcıları Aysun Hatipoğlu ve Burak Dalgın'ın Balıkesir, Bandırma Ticaret Odası yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldiği bu önemli etkinlik, Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren ve teşkilatın tam kadro desteğiyle gerçekleştirildi.
Seçimlere saatler kala, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, Türkiye'nin kararını verdiğine ve Türk Milleti'nin Millet İttifakı'na destek vereceğine olan inancını dile getirdi. Taşveren, "15 Mayıs'ta bahar rüzgarlarının eseceğini" ifade etti ve seçimlerin ardından yeni bir dönemin başlayacağına olan inancını vurguladı.
Bandırma Ticaret Odası yönetimi ve üyeleriyle yapılan buluşma, yerel iş dünyasıyla ilişkilerin geliştirilmesi ve seçimler öncesi destek alınması açısından da önem taşıyordu. Deva Partisi'nin bu etkinliği, seçimlerin hemen öncesinde güçlü bir mesaj verme ve geniş bir destek tabanı oluşturma çabasının bir parçası olarak dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.