MUSK BIRAKIYOR MU? İŞTE CEVABI

Bilim-Teknoloji 12.05.2023 - 10:53, Güncelleme: 12.05.2023 - 10:53
 

MUSK BIRAKIYOR MU? İŞTE CEVABI

KOCAELİ HABERİ
Twitter CEO'su Elon Musk, şirket için yeni bir CEO'yu işe aldığını açıkladı. Musk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Twitter için yeni bir CEO işe aldığımı duyurmaktan heyecan duyuyorum. Yaklaşık 6 hafta içinde başlayacak." ifadelerini kullandı. Yeni CEO'nun ardından şirketteki görevinin ne olacağını da söyleyen Musk, kendi rolünün Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolojiden Sorumlu Başkan (CTO) olacağını, ürün, yazılım ve hizmetleri denetleyeceğini açıkladı.
KOCAELİ HABERİ

Twitter CEO'su Elon Musk, şirket için yeni bir CEO'yu işe aldığını açıkladı.

Musk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Twitter için yeni bir CEO işe aldığımı duyurmaktan heyecan duyuyorum. Yaklaşık 6 hafta içinde başlayacak." ifadelerini kullandı.

Yeni CEO'nun ardından şirketteki görevinin ne olacağını da söyleyen Musk, kendi rolünün Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolojiden Sorumlu Başkan (CTO) olacağını, ürün, yazılım ve hizmetleri denetleyeceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.