''TAHİR BAŞKANIMA VE MİLLETE HAYIRLI OLSUN''

Siyaset 04.05.2023 - 17:58, Güncelleme: 04.05.2023 - 17:58
 

''TAHİR BAŞKANIMA VE MİLLETE HAYIRLI OLSUN''

KOCAELİ HABERİ
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikasında üretilen otomobilden satın alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, otomobiklin direksiyon koltuğuna geçtikten sonra sosyal medyadan "İtalya’dan değil Gemlik’ten! Yerli ve Milli TOGG Şehrimize Hayırlı Olsun." mesajı ile paylaştı.. Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Nevzat Gülmen'in yeğeni Cihat Kızılkan'da Başkan Büyükakın'ın 41 KB 041 plaklaı TOGG otomobiline eliyle dokunduktan sonra "Öncelik olarak Yuce Milletimize sonra Tahir Büyükakin baskanım’a hayırlı olsun. TOGG" mesajı ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikasında üretilen otomobilden satın alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, otomobiklin direksiyon koltuğuna geçtikten sonra sosyal medyadan "İtalya’dan değil Gemlik’ten! Yerli ve Milli TOGG Şehrimize Hayırlı Olsun." mesajı ile paylaştı..

Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Nevzat Gülmen'in yeğeni Cihat Kızılkan'da Başkan Büyükakın'ın 41 KB 041 plaklaı TOGG otomobiline eliyle dokunduktan sonra "Öncelik olarak Yuce Milletimize sonra Tahir Büyükakin baskanım’a hayırlı olsun. TOGG" mesajı ile sosyal medyadan paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.