VEKİL CEMİL YAMAN OLASI BAŞKAN ADAYLARINI GEZDİRDİ

Siyaset 04.05.2023 - 10:25, Güncelleme: 04.05.2023 - 10:25
 

VEKİL CEMİL YAMAN OLASI BAŞKAN ADAYLARINI GEZDİRDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli milletvekili ve milletvekili adayı Cemil Yaman bugün TOGG otomobilin direksiyonuna geçerek, Ak Parti Kocaeli İl Yönetim kurulu üyeleri Ekrem Karahan ve Osman Akbulut ile Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay'a şehir turu attırdı.. Ekrem Karahan o keyifli anları sosyal medyadan "Türkiye'nin otomobili Togg Gurur duydum.Mükemmel olmuş." sözleri ile paylaştı.. Öte yandan 2024 yerel seçimleri için Ak Parti Kocaeli İl Yönetim kurulu üyelerinden Ekrem Karahan'ın Çayırova Belediye başkan adaylığı ve Osman Akbulut'un Dilovası Belediye başkan adaylığı ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay'ın da Darıca Belediye başkan adaylığı için şimdiden isimlerinin konuşulması da dikkatlerden kaçmadı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli milletvekili ve milletvekili adayı Cemil Yaman bugün TOGG otomobilin direksiyonuna geçerek, Ak Parti Kocaeli İl Yönetim kurulu üyeleri Ekrem Karahan ve Osman Akbulut ile Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay'a şehir turu attırdı..

Ekrem Karahan o keyifli anları sosyal medyadan "Türkiye'nin otomobili Togg Gurur duydum.Mükemmel olmuş." sözleri ile paylaştı..

Öte yandan 2024 yerel seçimleri için Ak Parti Kocaeli İl Yönetim kurulu üyelerinden Ekrem Karahan'ın Çayırova Belediye başkan adaylığı ve Osman Akbulut'un Dilovası Belediye başkan adaylığı ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay'ın da Darıca Belediye başkan adaylığı için şimdiden isimlerinin konuşulması da dikkatlerden kaçmadı..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.