ERDOĞAN'IN BUGÜNKÜ TÜM PROGRAMLARI İPTAL EDİLDİ

Siyaset 27.04.2023 - 07:31, Güncelleme: 27.04.2023 - 07:31
 

ERDOĞAN'IN BUGÜNKÜ TÜM PROGRAMLARI İPTAL EDİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bugünkü programlarını iptal eden Erdoğan'ın yarın yapılacak 'Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme' törenine uzaktan bağlantıyla katılacağı belirtildi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam katıldığı televizyon yayınında kısa süreli bir rahatsızlık geçirmişti. Erdoğan rahatsızlığı nedeniyle bugün 3 ili kapsayan Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına katılamayacağını açıklamıştı. Erdoğan'ın bugün yapılacak Akkuyu Nükleer santrali ilk yakıt yükleme törenine uzaktan bağlantıyla katılacağı belirtildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir dün akşam yaptığı açıklamada "Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır" bilgsini paylaştı. Gazeteci İsmail Saymaz da, Erdoğan’ın bu akşam katılacağı Euro D, ATV Avrupa, NTV Avrupa ve TRT World ortak yayının da iptal edildiğini duyurdu.
KOCAELİ HABERİ

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bugünkü programlarını iptal eden Erdoğan'ın yarın yapılacak 'Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme' törenine uzaktan bağlantıyla katılacağı belirtildi..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam katıldığı televizyon yayınında kısa süreli bir rahatsızlık geçirmişti. Erdoğan rahatsızlığı nedeniyle bugün 3 ili kapsayan Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına katılamayacağını açıklamıştı.

Erdoğan'ın bugün yapılacak Akkuyu Nükleer santrali ilk yakıt yükleme törenine uzaktan bağlantıyla katılacağı belirtildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir dün akşam yaptığı açıklamada "Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır" bilgsini paylaştı.

Gazeteci İsmail Saymaz da, Erdoğan’ın bu akşam katılacağı Euro D, ATV Avrupa, NTV Avrupa ve TRT World ortak yayının da iptal edildiğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.