NUMAN KURTULMUŞ'TAN 'CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU' AÇIKLAMASI

Siyaset 26.04.2023 - 11:26, Güncelleme: 26.04.2023 - 11:26
 

NUMAN KURTULMUŞ'TAN 'CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU' AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirirken yayın birden kesildi. Soru sorulduğu sırada birden soruyu soran Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, rejiye ‘reklam’ dedi ve ayağa kalkmaya çalıştı. Ekrana ‘eyvah eyvah’ sesi yansıdı ve kameralar Erdoğan’ı göstermeden program birden kesildi. Verilen aranın ardından yayın yeniden başladı, Erdoğan “Ciddi manada üşüttüm, izleyicilerden helallik isterim” dedi. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili olarak bugün gazetecilere yaptığı açıklamada  "Cumhurbaşkanı gayet sağlıklı, programlara devam edecek" dedi. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "Cumhurbaşkanı seçim yoğunluğundan dolayı mide rahatsızlığı geçirdi. Bugün programlara kaldığı yerden devam edecek. Gayet sağlıklı. Akşamdan bir şey kalmadı gibi. Programlar devam edecek" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirirken yayın birden kesildi. Soru sorulduğu sırada birden soruyu soran Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, rejiye ‘reklam’ dedi ve ayağa kalkmaya çalıştı. Ekrana ‘eyvah eyvah’ sesi yansıdı ve kameralar Erdoğan’ı göstermeden program birden kesildi. Verilen aranın ardından yayın yeniden başladı, Erdoğan “Ciddi manada üşüttüm, izleyicilerden helallik isterim” dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili olarak bugün gazetecilere yaptığı açıklamada  "Cumhurbaşkanı gayet sağlıklı, programlara devam edecek" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "Cumhurbaşkanı seçim yoğunluğundan dolayı mide rahatsızlığı geçirdi. Bugün programlara kaldığı yerden devam edecek. Gayet sağlıklı. Akşamdan bir şey kalmadı gibi. Programlar devam edecek" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.