CHP KOCAELİ VEKİL ADAYI KEÇECİ'YE SEVGİ GÖSTERİSİ

Siyaset 16.04.2023 - 18:54, Güncelleme: 16.04.2023 - 18:54
 

CHP KOCAELİ VEKİL ADAYI KEÇECİ'YE SEVGİ GÖSTERİSİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli'nin  Dilovası ve Çayırova'dan sorımlu İl Başkan yardımcısı Baran Aydın'ın geçtiğimiz hafta başlattığı girişim ile Tavşancıl'da ilk Seçim Koordinasyon Merkezini CHP açtı.   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dilovası Tavşancıl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ofisi açılışına başta CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve CHP Kocaeli Dilovası'undan sorumlu İl Başkan Yardımcıları Baran Aydın, CHP Kocaeli Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, Serap Çakır, Selman Kösali, Tülin Güngör Keçeci, Caner Arduç, Mehmet Ümit Küçükkaya olmak üzere çok sayıda partili ve  vatandaşlar katılım sağladı Açılış programı için Tavşancıl'a gelen milletvekili adayı Tülin Güngör Keçeci'ye bir sokak köpeğinin sevgi göstersi ve Keçeci'nin köpeğe şevkatli yaklaşımuı dikkatlerden kaçmazken, CHP Dilovası ilçe başkanı Gökalp Erenoğlu'da o anların fotoğrafını çekip sosyal medyadan "Açılışımızı hayırlısı ile tamamladık. Katılım sağlayan tüm partililerimize, misafirlerimize, dostlarımıza ve Tavşancıl halkımıza teşekkür ederiz. Baharı ve güzel günleri hep birlikte getireceğiz." mesajı ile sosyal medyadan paylaştı.
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli'nin  Dilovası ve Çayırova'dan sorımlu İl Başkan yardımcısı Baran Aydın'ın geçtiğimiz hafta başlattığı girişim ile Tavşancıl'da ilk Seçim Koordinasyon Merkezini CHP açtı.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dilovası Tavşancıl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ofisi açılışına başta CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve CHP Kocaeli Dilovası'undan sorumlu İl Başkan Yardımcıları Baran Aydın, CHP Kocaeli Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, Serap Çakır, Selman Kösali, Tülin Güngör Keçeci, Caner Arduç, Mehmet Ümit Küçükkaya olmak üzere çok sayıda partili ve  vatandaşlar katılım sağladı

Açılış programı için Tavşancıl'a gelen milletvekili adayı Tülin Güngör Keçeci'ye bir sokak köpeğinin sevgi göstersi ve Keçeci'nin köpeğe şevkatli yaklaşımuı dikkatlerden kaçmazken, CHP Dilovası ilçe başkanı Gökalp Erenoğlu'da o anların fotoğrafını çekip sosyal medyadan "Açılışımızı hayırlısı ile tamamladık. Katılım sağlayan tüm partililerimize, misafirlerimize, dostlarımıza ve Tavşancıl halkımıza teşekkür ederiz. Baharı ve güzel günleri hep birlikte getireceğiz." mesajı ile sosyal medyadan paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.